Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní postava Klára umí být ve čtyřiceti pořád stejně nejistá a zmatená jako v osmnácti, jenom už to nevypadá tak roztomile. Její manželství ze dne na den skončí a ona se znovu ocitne v nepředvídatelném světě randění a seznamovacích trapasů. Do toho vychovává dvě dcery, snaží se přežít životní styl své excentrické mámy a navíc jí začne radit úžasná vztahová koučka a influencerka. Do téhle chvíle měla svůj život celkem naplánovaný, ale teď se z ní stal samouk. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

gogo77 

všechny recenze uživatele

7/10 ... velmi pekna decentna komedia s mojou laskou Simonou Babcakovou ktora veru nesklamala   a mala zase vyborne hlasky a vie robit neskutocne ksichty ... ale aj hlavne postavy boli fajn a presvedcive ... manzelstvo 40tnikov sa po 15 rokoch manzelstva rozpada a ocinko si kupi motorku a narazi mladu babenku ... no co manzelka? ... starostlivost o deti si rozdelia a tak aj ona ma kopec casu na "randenie/tindrovanie/ a matku ... skvelu Zuzanu Kronerovu .... potom co stretne na zoznamke jednorozca a absolvuje rande a kurevnikom a nasledne aj s oteckom ziarliveho dievcatka.... zisti co naozaj v zivote potrebuje .... je predsa uplne normalne byt obcas nenormalny ...ze? ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Viděno v kině se dvěma kámoškama a aperolem, což - jak se ukázalo, byla ideální kombinace (chlápky ani intelektuální přítelkyně na to ve vlastním zájmu neberte - nebude se jim to líbit). Kino bylo jinak úplně prázdné, ale my jsme si vystačily a nasmály jsme se na týden dopředu. A Jana Plodková to zahrála výborně. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Heuréka! Konečně po dlouhé době česká komedie, u které jsem se několikrát upřímně zasmál a neměl jsem trapnej pocit, že jsou všichni moji spoluobčané vypatlaní dementi. (Dementi to ve skutečnosti budou, když má tahle inteligentní věc 54% a to non plus ultra stupidní Přání k narozeninám o 6% víc.) Děkuju, děkuju, děkuju, už jsem ani nedoufal. ()

faraoon 

všechny recenze uživatele

........"Vždyť víš, co se mi líbí"......dostávám často záludný napínák  od mé vychovatelky při výběru společné projekce filmu do ne už tak časté společné postele.......Zákeřnost této informace je v tom, že důvěra na mě naložená nafukuje mojí ješitnost jako vole holuba avšak přehmat se nepřipouští a trestá.....Záhy se při výběru z naditého vševěda stává zbabělý altruista a ve zmatku sahám po rukách pomocných Vás líbezné recenzentky v mých oblíbených......... Tři hvězdy proto dávám za záchranu zbytku večera Vám neboť šťastný vřískot vedle mě udržel můj mikrospánek v pozici muže v naději za což Vám všem patří má úcta.... ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jitka Rudolfová to u mě zatím na víc než tři hvězdy nevytáhla. Tady k nim dopomáhá stabilně nekazící Plodková, poslední dobou (nedívejte se na mě, já mu toho esesáka nenapsal) u mě stále oblíbenější Plesl, Kronerová taky vždy sázka na jistotu. Nebýt jich, pohybujeme se ve standardním bahně cz komedie. Ostatní je jak přes kopírák českých komedií posledních 30 let. Babčáková, Seidlová, postavičky všech mužů, tradičně přestřelený nápad s jednorožcem (protože tyhle kokot nápady vyvolávají hurónský film v kinech a pak taky u lidí sledujících filmy pod vlivem). Oksana výborně hláškuje a její vnitřní hlas je bystrým nositelem vtipu. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama