Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní postava Klára umí být ve čtyřiceti pořád stejně nejistá a zmatená jako v osmnácti, jenom už to nevypadá tak roztomile. Její manželství ze dne na den skončí a ona se znovu ocitne v nepředvídatelném světě randění a seznamovacích trapasů. Do toho vychovává dvě dcery, snaží se přežít životní styl své excentrické mámy a navíc jí začne radit úžasná vztahová koučka a influencerka. Do téhle chvíle měla svůj život celkem naplánovaný, ale teď se z ní stal samouk. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

Slepejsek 

všechny recenze uživatele

Mezi současnými vztahovými komediemi celkem milé překvapení. Puknutí smíchy tu rozhodně nehrozí, ale na druhou stranu tu jen výjimečně narazíte na vyloženou trapnost. Není to nijak objevné, ani zbavené klišé, ale taky tu nikdo netlačí na pilu jak o život... Takový klídek a tabáček pro ženské. (Ostatně pokud patříte k té někdejší něžnější polovině lidstva, můžete si s klidným svědomím ještě nějaké to procento přihodit...) ()

gogo77 

všechny recenze uživatele

7/10 ... velmi pekna decentna komedia s mojou laskou Simonou Babcakovou ktora veru nesklamala   a mala zase vyborne hlasky a vie robit neskutocne ksichty ... ale aj hlavne postavy boli fajn a presvedcive ... manzelstvo 40tnikov sa po 15 rokoch manzelstva rozpada a ocinko si kupi motorku a narazi mladu babenku ... no co manzelka? ... starostlivost o deti si rozdelia a tak aj ona ma kopec casu na "randenie/tindrovanie/ a matku ... skvelu Zuzanu Kronerovu .... potom co stretne na zoznamke jednorozca a absolvuje rande a kurevnikom a nasledne aj s oteckom ziarliveho dievcatka.... zisti co naozaj v zivote potrebuje .... je predsa uplne normalne byt obcas nenormalny ...ze? ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Život pro samouky je v mnoha ohledech vlastně taková standardní česká komedie, která se od ostatních liší jen několika aspekty, jinak krásně zapadne mezi současnou českou produkci. V první řadě není film zas až tak moc hloupý, jak by se na první pohled mohlo zdát. Dále má výhodu v tom, že Jana Plodková není vůbec špatná herečka a role se zhostila se ctí. Přišlo mi ale, že film po celou dobu jede tak nějak na půl plynu, nezaujme ani příběhem, ani zpracováním, drtivá většina herců nepodává žádné výrazné výkony, humoru je tradičně poskrovnu. Nedokážu si přestavit, že bych na tohle šel do kina. Život pro samouky mi spíše připomíná klasický produkt komerčních televizí. Nic víc, nic míň. 3/10. ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

S hrstkou herců vznikla příjemná oddychovka, která ale v jádru brnká na struny vztahových problémů. Plodkovou a Neužila nemusím, ale to neznamená, že nepodali dobrý výkon. Plesla nekomentuju, to je perla našich rybníků. A Příkazký, to je krásná rolička pro velkého herce. Běžte a nechte hlavu doma, možná ve vás snímek něco probudí. A nebo ne, pak nevadí, stojí to i tak za zhlédnutí. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Priemerná romantická vzťahovka, ktorá opäť raz neprináša nič nové. Ošúchané frázy, prevarená dejová linka a až príliš rozvláčne napísané charaktery jednotlivých postáv. Jana Plodková podľa mňa dobrý výber, ale jednoducho na lepší nadpriemer tomu niečo chýbalo. Pokiaľ máte chuť na filmovú rýchlovku v čase domáceho nudenia sa, tak pokojne využite tento snímok. 50 % ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama