Reklama

Reklama

Kripozoidi

  • Česko Pomsta vetřelce (více)

Po třetí světové apokalyptické válce vojenští dezertěři najdou opuštěnou vědeckou laboratoř, ve které neznámý výzkumník vytvořil obrovskou příšeru, která se přeměňuje do různých forem života. Je sadistická a krvelačná. Napětí i erotika... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (69)

tron 

všechny recenze uživatele

„To nebola žiadna laboratórna krysa.“ Ľutujem každého neskúseného diváka, ktorý si toto DVD kúpi, lebo vinou zavádzajúcej reklamnej kampane českého distribútora, bude čakať niektorý diel kultovej ságy VOTRELEC. Nielenže originálny názov CREEPOZOIDS je podrazácky preložený ako POMSTA VOTRELCA (!), ale na obálke je dokonca Votrelec (nie je to už na žalobu zo strany 20th Century Fox?). Faktom je, že Ridleyho vykrádajú už samotní páni filmári (miestami doslova kopírujú - „večera“). A aký je samotný film? Po rečiach o C-kvalite som bol pozitívne zaskočený uchádzajúcou atmosférou (absencia vyššieho rozpočtu neprekáža, veď samotná votrelecká sága sa odohrávala v uzavretých priestoroch). Tvorcovia sa vzdali parodických vsuviek a vytvorili tvrdý sci-fi horor. Samozrejme, akčné scény sú smiešne (maximálne niekto niekoho hodí o dva metre do kopy papierových škatúľ), masky úsmevné (gumená obluda, gigantická krysa, batoľa), ale každý, kto videl NAOZAJ zlé horory (napríklad tento, tento či nedajbože tento), uzná, že výsledkom je milé a fajn krátke béčko. Ale nijako zvlášť ma nebavilo (a to som fanúšik DEEP STAR SIXU a podobných nenáročných kravín). Viac v mojej recenzii na Recenzie.org: http://recenzie.org/vrazdiaca-zver/348-pomsta-votrelca-40- ()

YURAyura odpad!

všechny recenze uživatele

0/10 No v pripade, ze se budete chtit nejakemu fanouskovi hororu/scifi/filmu pomstit, toto je idealni material! Scenaristicka tupost,exteriery, interiery, demence hercu. Jedine plus je posledni souboj s batoletem - kam se hrabe Chucky - kozy jedne z vojaku a kratka stopaz, ktera je ve vysledku az moc dlouha. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ani se nedivím, že jsem si téměř nic nepamatoval. Děsivé céčko s televizní kamerou a gumovou parodií na vetřelce. Jak mám mechanické efekty rád, tak zde se nepovedly. Nemluvě o přerostlé plyšové kryse... Otřesná hudba, děsivé herecké výkony, hovadské chování postav. Mám rád i amaterský trash, jenže tohle je nuda. Alespoň díky za pár mutací a černých smrtí, ovšem erotika projela kolem v rychlíku. Chvílemi komedie, hlavně při závěrečném souboji ve skladu, celkově však mizerie. Ubírám jednu hvězdu a sám sobě se i za ty dvě divím. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Dávám za pět,protože mám rád takovej velkej odpad,že by se nevlezl ani do koše. Možná,že hororům vůbec nerozumím,ale bavil mě daleko více,než nějakej stupidní Vetřelec,kterej mě ani coby mrně vůbec neviděsil. Cropozoids na mě dýchly strachem a velkou atmosférou. Samotnému by se mi nelíbilo zůstat s nějakou nestvůrou v osamotné základně a ještě se poprat s nějakým zamrdaným děckem. Navíc film má otevřený konec a to se mi líbí a to mě na tom více děsí. To na filmech moc miluju a ta krátká stopáž. Film má 69 minut,tedy co mám já verzi i s titulkamy. Vykrádačka a gumová příšera,která jde poznat,že je z gumy a gumová krysa,která se při útoku nehýbe,já byl štasten. Vetřelec nemá šanci. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Ještě, že to trvá jen něco málo přes hodinu, tato míra je ještě snesitelná, nedovedu si představit, že by to bylo natahováné ještě 10 či 15 minutama, to bych si z těch umělých krys, chlápka navlečeného v obleku příšery, chatrného scénáře a celkovou demencí hlavních hrdinů asi načůral do trenek :-))) 30 % za tu scénu ve sprše, zombie a creepozoidské mimino :-) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natočené len za 12 dní. (beso74)

Reklama

Reklama