Reklama

Reklama

Jak vypadá domácnost rockové superstar Ozzyho? Co dělají jeho manželka Sharon nebo děti Jack a Kelly? V kultovní reality show nahlédnete do nejintimnějších zákoutí skutečného života rodiny Osbournovy! Ve čtyřech sériích, čítajících 51 dílů, budeme svědky každodenních aktivit kontroverzní rodinky, od běžných úkonů, jako je návštěva zubaře či plánování dovolené, přes kritické okamžiky, které představovalo Sharonino onemocnění rakovinou nebo Jackova odvykačka, až po Ozzyho nehodu na čtyřkolce, při níž málem zahynul. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

matoon97 

všechny recenze uživatele

Primitívna a sprostá komédia bez hlavy a päty, ktorá mňa osobne nedokáže normálne rozosmiať, ale zas, niektoré typy ľudí majú takéto komédie radi. Sakramensky sa napríklad smial jeden môj dobrý kamarát, a hovoril, aká je det táto komédia, no ja som nič podobné nepociťoval. 1* je možno veľa, ale ja to beriem s humorom :) 15% ()

Tommy987 odpad!

všechny recenze uživatele

Sharon, what the fuck is that fuckin' dog doin' on my fuckin' sofa?! How the fuck you think I should know that, Ozzy?! Kelly, what the fuck are you waiting for? C'mon and eat your fuckin' dinner! Oh dad, fuck it, I'm already fuckin' late! Jaaack, move your ass and get in the fuckin' car....... A takto by sa dalo pokračovať donekonečna. Táto odporná, nudná, nevkusná a ešte raz odporná reality show patrí spolu s Jackass k tomu najprimitívnejšiemu, čo MTV počas svojej existencie stihla zo seba vypotiť. Ozzymu tie odkusnuté netopierie hlavy a tony spotrebovaného fetu očividne zdegenerovali telo i rozum a stal sa z neho senilný starý trapko, ktorý už nedokáže povedať 3 normálne navzájom súvisiace vety. 0/10 ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Ozzy Osbourne (vlastným menom John Michael Osbourne) je v mojich očiach vysoko rešpektovanou ikonou svetovej rockovej scény. Extravagantný umelec, ktorý výrazným spôsobom rozšíril dimenzie tvrdej gitarovej hudby. Mám rád jeho sólové projekty, rovnako ako aj nahrávky z doby, keď bol frontmanom legendárnych Black Sabbath. Chcem si ho pamätať ako šialeného rebela, šokujúceho showmena a výnimočného speváka. Rýchlo chcem zabudnúť na tú zazobanú, roztrasenú karikatúru, ktorú zo seba urobil v tejto nezmyselnej reality show. Starý vulgárny kretén, čo sa váľa v prepichu spolu so svojou slizkou rodinkou. Odpad! ()

Fender 

všechny recenze uživatele

Ozzy je rozhodně legenda, nejen díky skvělé hudbě ale také kvůli tomu všemu, co za drogy zkonzumoval společně s chlastem a že to vůbec do dnešního dne všechno přežil, což je úctyhodné. Neměl však za potřebí jít takto s kůží na trh nějaké přiblblé reality show a docela to u něj nechápu, že se k něčemu takovému rozhodl. Chápu, že to má být svým způsobem parodie sebe sama, což je docela sympatické ale v závěru je to trapná nuda, i přes nějaké ty vtipné hlášky, které Ozzy pronese. Reality show byly ale vždycky zbytečné trapárny, které se nedaly poslouchat a zde je to pak stejné. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Ježiši lidi to si děláte srandu ne? No asi ne protože vy vlastně srandu neznáte. O tomhle seriálu jsem vždycky slýchal samý sračky a jak se ukázalo nic z toho není pravda. Je fajn vidět že i Ozzy si prostě žije vlastní život, je to celý takový nenucený a přirozený a často hodně srandovní. Navíc jako správná rodina držej pospolu. I AM PRINCE OF FUCKING DARKNESS MAN. ()

Zajímavosti (5)

  • Ozzy a Sharon mají celkem tři děti, avšak nejstarší Aimee si zvolila, že v seriálu vystupovat nebude. Odstěhovala se do nedalekého apartmá, kde se věnovala své zpěvácké kariéře. (Martin_W)
  • Za každou epizodu z 1. série obdržela rodina 20 000 amerických dolarů. (Martin_W)
  • Smlouva na vlastní reality show byla rodině Osbournových nabídnuta poté, co si jich všiml jeden z producentů v televizním pořadu MTV Cribs (od r. 2000). (Martin_W)

Reklama

Reklama