Reklama

Reklama

Jak vypadá domácnost rockové superstar Ozzyho? Co dělají jeho manželka Sharon nebo děti Jack a Kelly? V kultovní reality show nahlédnete do nejintimnějších zákoutí skutečného života rodiny Osbournovy! Ve čtyřech sériích, čítajících 51 dílů, budeme svědky každodenních aktivit kontroverzní rodinky, od běžných úkonů, jako je návštěva zubaře či plánování dovolené, přes kritické okamžiky, které představovalo Sharonino onemocnění rakovinou nebo Jackova odvykačka, až po Ozzyho nehodu na čtyřkolce, při níž málem zahynul. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

belinko 

všechny recenze uživatele

Nápad, ktorý dostane manažér asi každrj vyhasnutej hviezdy, smloa, že Ozzy na to kývol. Ako hudobník to má už dávno za sebou a hviezdy mimo sa diania vždy skúšajú nejako zviditeľňovať. Účasťou rôznych reality show, či tanečných súťaží. Toto však bol veľmi smutný nápad. Dávam jednu hviezdičku za meme, ktoré z tohto vznikli (someone took my birds away) ()

Hallda 

všechny recenze uživatele

Pro haldu diváků nesympatická reality show. Pro mě ne! Přiznávám, že každá situace je vrcholem trapnosti a zoufalství, ale já chci další díl. Ale ne jeden. Ale dva a klidně další dvě série a bonusovky k tomu. Každý v ní asi hledá humor. Ja spíše zkoumám padající černou hvězdu...a to mě na tom celé baví. ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

To, že si rodinka Ozzyho Osbourna nechala udlěat ze svého života televizní show, to je samozřejmě jejich věc. Ale kdyby aspoň bylo se na co dívat! Jednotliví členové se pouze trumfují v počtu sprostých slov ve větě, ale jinak je to vpodstatě o ničem. Sem tam nějaké záběry ze zákulisí koncertů, ale stejně nevím, nakolik je to "real" a nakolik je to nakašírované, takže je to asi fuk. Shrnuto, podtrženo - tohle si klidně nechte ujít. ()

qVitek 

všechny recenze uživatele

Nevěřil sem, že to myslí vážně.Ale pak tam Ozzy narazil do kamery nebo udělal nějakou hloupost, že mu ten bod z lítosti prostě musím dát. Opravdu je ohromné, jak se někdo dokáže takhle snížit pro peníze. Ozzy tímto ztratil svoji hrdost, čest, nemůže se na sebe ani podívat do zrcadla...I za to máš bod, Ozzy, užij si ho ve zdraví...a už nikdy nedávej do huby netopýry ! ()

matoon97 

všechny recenze uživatele

Primitívna a sprostá komédia bez hlavy a päty, ktorá mňa osobne nedokáže normálne rozosmiať, ale zas, niektoré typy ľudí majú takéto komédie radi. Sakramensky sa napríklad smial jeden môj dobrý kamarát, a hovoril, aká je det táto komédia, no ja som nič podobné nepociťoval. 1* je možno veľa, ale ja to beriem s humorom :) 15% ()

Zajímavosti (5)

  • Smlouva na vlastní reality show byla rodině Osbournových nabídnuta poté, co si jich všiml jeden z producentů v televizním pořadu MTV Cribs (od r. 2000). (Martin_W)
  • Ozzy a Sharon mají celkem tři děti, avšak nejstarší Aimee si zvolila, že v seriálu vystupovat nebude. Odstěhovala se do nedalekého apartmá, kde se věnovala své zpěvácké kariéře. (Martin_W)
  • Sharon si přála pracovat na reality show o své rodině už dávno, ale televize se o ni až do uvedení epizody pořadu Cribs (od r. 2000) nezajímala. (Martin_W)

Reklama

Reklama