Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cheung Sung-bong (Donnie Yen) je několik let důstojníkem v regionálním kriminálním útvaru. Po nějaké době se objeví kolega z minulosti Yau Kong-ngo (Nicholas Tse), který se chce pomstít svému bývalému šéfovi za neodpustitelnou minulost. V cestě mu však nyní překáží Cheung Sung-bong a osud je postaví proti sobě. (HanzoBureshi)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (53)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hongkongský Comeback od bohužel dnes už zesnulého režiséra Bennyho Chana, který do HK cinema přivedl pecky jako New Police Story, Neviditelný Cíl, Shaolin a Operaci bílou bouři a svou kariéru zakončuje žhavým Raging Fire, což by se dalo označit za HK verzi Mannového Heat! RIP.Po delší době opravdu parádní akční jízda, kde si jde divák pro tradiční martial arts mlátičku s Donnie Yenem a dostane navrch komplexní story narvané zvraty a emocemi se záporákem, který je už teď ikonický.Good cop vs Bad Cop- Mwaaah. Užíval jsem si celé 2 hodiny neskutečně. Film zaujme atraktivním příběhem s jedním zajímavým zvratem v průběhu, vizuálně velmi dobré, Soundtrack úžasný!! Donnie Yen tradičně výborný a Nicholas Tse, tak ten si záporáka střihl vyloženě elegantně ( vychytávky s nožem uff), strašně jsem jeho postavu žral. Samotné akce sice není tolik, kolik bych chtěl, ale když na ní došlo, je to velká paráda. Jsou tu automobilové honičky, parádní přestřelky, došlo i na fighty ( Jde však lehce poznat, že Donnie už stárne, takže pěsti si šetřil hlavně až na finále), je to krvavé, temné, nepříjemné, finále má necelou půl hodinu ( Přestřelka na ulici s civilními ztrátami je vyloženě TOP) no a finální duel, tak ten už si teď zaslouží místo na Youtube ve škatulce TOP 10 fights of All the Time. Nicholas Tse je ultra rychlá mašina a svou rychlostí s nožemi překonal i legendární fight Man from Nowhere- Nedýchal jsem, husí kůže 10 minut instantně!!.Výborná podívaná, kterou si rád zopakuji, tohle se sakra povedlo a jsem rád, že jsem se dočkal ještě pořádného chlapského filmu. Lepší akční film už letos nebude.Příběh 4/5, Akce 5/5, Humor 0/5, Násilí 3/5, Zábavnost 5/5 Hudba 4/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 5/5, Napětí 4/5, Emoce 4/5, Herci 4/5. 9/10. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,OBÁVÁM  SE, ŽE AŽ PŘIJDE ČAS,  ZEMŘE KOLEGŮ JEŠTĚ VÍC“ …“ NE, TENTOKRÁT PADOUŠI ZEMŘOU DŘÍV...“   Akční krimi thriller, starýho, dobrýho honkongskýho střihu. Všechno je v tempu, často se tady někdo rve a padouch je schopná a nejednoznačná osoba. Jednoznačná a schopná osoba je ale Donnie Yen, polda z masa a kostí, schopnej po rvačce vyplivnout zub (svůj). Zajímavý jsou chorea, třeba „ruční“ bitka auto vs. motorka, nebo souboje na nože a na smrt. Závěrečná přestřelka se nese v tom pravým honkongským stylu alá John Woo nebo právě Bennyho Chana, kterej už (bohužel) nic nenatočí.     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu uctít památku Bennyho Chana. 2.) Baví mě, když (bejvalý) policajti ničej policajty.  ///  Thx za titule „Langi“.              PŘÍBĚH ***  HUMOR  ne  AKCE  ****  NAPĚTÍ  * ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Další čínský velkofilm s Donnie Yenem? Akorát že vůbec. Tohle je čistý Hong Kong ! A ke kořenům se tu vrací klasik Benny Chan, který má na svědomí New Police Story, Neviditelný cíl, Shaolin apod. Beze srandy bych se to s přívřením očních jamek nebál přirovnat k Volavce nebo Nelítostnému souboji. jasně, párkrát si tam strana prosadila svou, ale celkově to jede hodně na hraně toho co je pro strnau přípustné, až bych řekl tvůrci riskovali kariéry. Donnie Yen si tu jede tradiční áčkovou kvalitu a střídavě popírá fyzikální zákony s věkem. Naprosto famozuní je NIcolas Tse, na něj jsem uplně zapomněl a vyšvihnul tu jednoho z nej záporáků za poslední roky. Jinak tu akce střídá osudovost, až jsme každou chvíli čekal že tam vletí holubice a inspektor Tequilla s brokárnou. Má to teda boží přepálenou honičku auta s motorkou ze které by si nadělal do gatí i Vin Diesel se Simirem Gerchanem, škoda že ještě není nikde na Youtube.  Vidět to v kině, tak jdu možná s hodnocením i výš a moc rád bych si přečetl recenzi od imfa nebo Hlada.  8/10 ()

janesX 

všechny recenze uživatele

Ja som si to (celé) užil. Raging Fire má vážnu atmosféru, takmer ako v mojej obľúbenej Zóne smrti. Možno to nie je úplne originálne a má to klišoidné finále. A možno preto to na mňa pôsobilo tak trochu nostalgicky. Ale scenár to má prepracovaný a akčné scény sú odvážne, dosť náročné a aj lahodné pre oko (motorka, prestrelky v uliciach atď). A tiež sa tu stretol kvalitný tím martial arts hercov (Nicholasa Tse poznám z New Police Story) v žiaľ poslednom filme celkom schopného režiséra. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Parádní jízda se super dvojkou hlavních hrdinů, nebo spíš jedním hrdinou a jedním padouchem. Prvně musím říct, že Donnieho někdo přebitkařil. I když i on měl šanci se několikrát předvést, má už holt svůj věk a Nicholasovy scény byly prostě nej. To, co předváděl s noži, bylo suprový. Roli padoucha si vyloženě užíval. Hezky se na to koukalo, za ty 2 hodiny jsem se vůbec nestihla nudit. Fajn příběh provázela skvělá hudba a akce všeho druhu, takže za mě rozhodně spokojenost. Přeloženo. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (5)

  • Film byl posledním projektem režiséra Bennyho Chana, který 23. srpna 2020 podlehl rakovině. Chanovi se podařilo dokončit natáčení filmu a navzdory své nemoci dohlížel na postprodukci většiny filmů před svou smrtí. Film je věnován Chanově památce. (JimNorton)

Reklama

Reklama