Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cheung Sung-bong (Donnie Yen) je několik let důstojníkem v regionálním kriminálním útvaru. Po nějaké době se objeví kolega z minulosti Yau Kong-ngo (Nicholas Tse), který se chce pomstít svému bývalému šéfovi za neodpustitelnou minulost. V cestě mu však nyní překáží Cheung Sung-bong a osud je postaví proti sobě. (HanzoBureshi)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (53)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Parádní jízda se super dvojkou hlavních hrdinů, nebo spíš jedním hrdinou a jedním padouchem. Prvně musím říct, že Donnieho někdo přebitkařil. I když i on měl šanci se několikrát předvést, má už holt svůj věk a Nicholasovy scény byly prostě nej. To, co předváděl s noži, bylo suprový. Roli padoucha si vyloženě užíval. Hezky se na to koukalo, za ty 2 hodiny jsem se vůbec nestihla nudit. Fajn příběh provázela skvělá hudba a akce všeho druhu, takže za mě rozhodně spokojenost. Přeloženo. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hongkongský Comeback od bohužel dnes už zesnulého režiséra Bennyho Chana, který do HK cinema přivedl pecky jako New Police Story, Neviditelný Cíl, Shaolin a Operaci bílou bouři a svou kariéru zakončuje žhavým Raging Fire, což by se dalo označit za HK verzi Mannového Heat! RIP.Po delší době opravdu parádní akční jízda, kde si jde divák pro tradiční martial arts mlátičku s Donnie Yenem a dostane navrch komplexní story narvané zvraty a emocemi se záporákem, který je už teď ikonický.Good cop vs Bad Cop- Mwaaah. Užíval jsem si celé 2 hodiny neskutečně. Film zaujme atraktivním příběhem s jedním zajímavým zvratem v průběhu, vizuálně velmi dobré, Soundtrack úžasný!! Donnie Yen tradičně výborný a Nicholas Tse, tak ten si záporáka střihl vyloženě elegantně ( vychytávky s nožem uff), strašně jsem jeho postavu žral. Samotné akce sice není tolik, kolik bych chtěl, ale když na ní došlo, je to velká paráda. Jsou tu automobilové honičky, parádní přestřelky, došlo i na fighty ( Jde však lehce poznat, že Donnie už stárne, takže pěsti si šetřil hlavně až na finále), je to krvavé, temné, nepříjemné, finále má necelou půl hodinu ( Přestřelka na ulici s civilními ztrátami je vyloženě TOP) no a finální duel, tak ten už si teď zaslouží místo na Youtube ve škatulce TOP 10 fights of All the Time. Nicholas Tse je ultra rychlá mašina a svou rychlostí s nožemi překonal i legendární fight Man from Nowhere- Nedýchal jsem, husí kůže 10 minut instantně!!.Výborná podívaná, kterou si rád zopakuji, tohle se sakra povedlo a jsem rád, že jsem se dočkal ještě pořádného chlapského filmu. Lepší akční film už letos nebude.Příběh 4/5, Akce 5/5, Humor 0/5, Násilí 3/5, Zábavnost 5/5 Hudba 4/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 5/5, Napětí 4/5, Emoce 4/5, Herci 4/5. 9/10. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Akčňák, ktorý akoby vypadol z 90. či 00. rokov. Jednoduchý príbeh a kriminálna zápletka, dostatok akcie a bitiek (choreografia ujde, ale určite mohla byť ešte o niečo lepšia) a na filme cítiť že stál väčší balík peňazí než nejaké béčko za pár miliónov. Donnie Yen síce nie je najlepší herec (aj keď podobné jednorozmerné úlohy ako má aj tuná zvláda) a tiež je na ňom vidieť že mu roky pribúdajú a ani on nemladne. V akcii to však stále ako tak utiahne. Nicolas Tse, jeho filmový protivník, zaslúži veľkú pochvalu- jednak Yena podľa mňa jednoznačne prehral a za druhé mám taký dojem že aj chereografia a akčné scény s ním boli dynamickejšie, živšie a pútavejšie (osobitne ma zaujala jeho práca s nožmi, to bola radosť sledovať). No a pri ich záverečnej bitke (výbornej) mám dôvodné obavy či by dopadla víťazne pre Donnieho aj keby sa šlo na ostro, bez kamier a bez scenára. Vo výsledku je Raging Fire poctivým, na nič sa nehrajúcim, old schoolovým akčňákom, bez väčších nezmyslov a s dostatkom kvalitnej akcie. A to (aspoň mne) ku spokojnosti úplne stačí. 70% a slabšie 4*. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Fenomenálně natočená akce (tedy krom té LOL scény auto vs motorka) a ještě lépe natočené souboje. Všechno funguje, jen scénář malinko kulhal. Možná za to může fakt, že jsem se několikrát úplně ztratil. Bohužel kluci čínský vypadají ve vedlejších rolích prakticky stejně a regulérně jsem v těch chvílích netušil, kdo to je a co řeší. takže pokud patříte mezi ty se super schopností “rozehnám od sebe asiaty i v noci se zavřenými očima, klidně si jednu hvězdičku přidejte. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Bong (Donnie Yen) je mimoradne respektovany policista , ale dohani ho minulost,kdyz je ohrozovan zahadnou skupinou kriminalniku vedenych Ngo (Nicholas Tse). Jsou to byvali koleove zmenivse se na kriminalniky. Je zde svalnate oldschoolova akce s zanrovymi potechami. Vse je provazeno vybornymi hereckymi vykony. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama