Reklama

Reklama

Psí vojáci

  • Velká Británie Dog Soldiers (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na Skotskou vrchovinu přilétá jednotka seržanta Wellse, aby tu strávila několik dní cvičením. Po cestě objeví tábor a v něm jenom krev a zbraně, ze kterých nikdo nestihl vystřelit. Zároveň tu najdou kapitána Ryana, který jako jediný přežil. Ryanovým pomateným řečem o tom, že měl být jenom jeden, jednotka nevěnuje pozornost do té doby, než uslyší první hrůzostrašné zavytí. Začne zběsilý útěk a po něm nejdelší noc v boji proti tajemnému nepříteli, který si z obyčejných kulek moc nedělá. (Isherwood)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (337)

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Nemiluji horrory, ale " darovanému koni se na zuby nekoukej". Jenže já se koukla a smíchy jsem se mohla uválet ! Takovou pitomost jsem opravdu nečekala ! Režisér Neil Marshall musel mít opravdu "pracovní nouzi" ve formě scénářů, protože takovou stupiditu natočit a vrazit do toho peníze, to chce pořádný kus odvahy. Nebudu film hodnotit, tady není ani co. Jestliže mohu něco obdivovat, pak herce SEANA PERTWEEHO, že takovou přiblblou úlohu přijal. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $3,883,000║ Ja neviem čo Neil Marshall vidí na tom rýchlom zmätenom strihu, ten mu asi najviac podráža kolená, príbeh ujde, aj keď sa tam postupne kopí veľa nelogických vecí a konaní, masky vlkolakov fajn, nuda nehrozí, stále sa niečo deje... ale aj tak nedosiahne to ani na priemer. /40%/ ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele

Když už i můj otec, který je těžký konzument čehokoliv a cokoliv se mu líbí, řekl, že je to kravina, něco to znamená. Původně jsem chtěl hodnotit dvěma hvězdičkami, ale nechal jsem si to projít přes noc a jednu přidám. Ono to totiž až tak špatné zase nebylo. Ano, chybějí tomu velké peníze, které by dokázaly přidat na akčních scénách, propracovanosti dlaků, lepší výpravě. Ale na druhou stranu to tušené nebezpečí, tedy jeho podoba, kterou každý z nás jen tuší, ale není vidět, dává atmosféře trochu navíc, překvapivě stručné záběry na rozpáraná těla taktéž. Více, než horror, je ale film akcí, v níž režisér dokázal spojit celkem zajímavé vtipné momenty ("kladívkem do vlkodlaka" a spol.), občas se sice asi měla vyskytnout lekací scéna, ale film šlapal. I když klopýtal - posledních dvacet minut už bylo jen mišmaš, najednou to, najednou ono, ale na druhou stranu scéna na hajzlíku byla luxusní :-). Za mě 65% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Mě tady teda strašně iritovalo, že to jakože mají být elitní vojáci, ale chovají se hůř než banda vidláckých domobranců.. Jakýsi nádech nadsázky fakt nedokáže zamaskovat slaboučký a průhledný scénář, herce, kteří evidentně netuší co a proč mají hrát + evidentní nedostatek peněz... Je to vlastně takové uřvané nic ze kterého se pomatený střihač snaží vykouzlit celovečerák.. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Thrillerové a hororové béčko, které to o sobě ví, a proto se nesnaží být něčím víc, poslední bitka a honička v domě je absolutní špička, jistě se nudit nebudete, prostě vyvražďovačka trochu jinak s trochu horším scénářem a herci, ale pořád lepší než Pach krve, Pád do tmy 2 nebo ten nový Lesní duch. Jednu věc bych opravdu ale vytkl, efekty jsou teda jak z Nekonečného příběhu 3, vlkkodlaci vypadají loutky, a proto nejsou moc v souvislých a delších záběrech, prostě škoda. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (16)

  • Děj je zasazen do Skotska, ale filmovalo se v Lucembursku. (Chatterer)
  • Vlkodlaci nebyli nijak upravováni speciálními efekty, jednalo se vždy o herce s kostýmy. Ústa a končetiny byla pak řízena pomocí dálkového ovládání. (Habansz)

Reklama

Reklama