Reklama

Reklama

Kanibal! Muzikál

  • USA Cannibal! The Musical (více)
Trailer

Obsahy(1)

Hororová brutalita v líbezném muzikálovém provedení. Takový dokonalý mix dokáží jedině tvůrci legendárního seriálu South Park. Zavraždění a snědení svých společníků – taková jsou obvinění proti Alferdu Packerovi, sympatickém průvodci skupinky zlatokopů. Jaký je ale jeho opravdový příběh? Proč například více než ženy miluje svého koně? A proč indiáni vypadají jako Japonci? Na tyto a další zásadní otázky, jež trápí lidstvo odnepaměti, vám odpoví brutálně komediální muzikál společnosti Troma, který je vůbec první celovečerní spoluprácí legendární autorské dvojice Trey Parker a Matt Stone. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Neskutečně trhlá komedie, která se ale překvapivě dost drží skutečně doložených historických událostí (jak jsem alespoň vyčetl na wikipedii:)) Trey Parker zvládá režii s přehledem, potěšila mě i herecká účast Diana Bachara a Matta Stonea. Tohle si ještě nědy zaručeně zopakuju. Komentář píšu po dvou měsících od zhlédnutí, ale ústřední melodii si doteď pamatuju:) ()

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

Vyrehlený výlet do zaprášených útrob Utah (h is silent) a lesnatých pohorí Colorada z ktorých sa ozýva tuhá vyšinutosť zaobalená v pekelne vyhaluzených spevoch. Názorná ukážka krotkejšieho tromackeho muzikálu organicky profitujúceho z "estetiky nevkusu" a nevyčerpateľnosti pokriveného komična. Okrem očakávaného, labužníckeho konzumovania telesných pozostatkov karikatúrnych členov výpravy dôjde aj na odzbrojujúce náznaky zoofílie, pomoc od šikmookých indiánov, odpor skrz teplošský gang a takisto sa nezmešká mnohonásobná funny-gore exekúcia umanutého stroskotanca. Proste ideálna voľba na spestrenie dopoludňajšieho povaľovania sa pred nedelňajším obedom aneb Trey Parker all-inclusive a jeho oficiálne prvý, všestrannými drbami pretkaný celovečerák s pompézne pohŕdajúcim FUCK OFF. A kto nevie ako ďalej, nech si postaví snehuliaka... ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak jsem teda cekal vic, ale nemuzu rict, ze bych se nebavil. Film pusobi hodne lacine, skoro az amatersky, ale clovek si za chvily zvykne. Jinak samotnej pribeh spatnej neni, problem je, ze dost casto se vicemene nic nedeje a postavy jen jdou a kecaj. Sem tam je tu sice neco nechutnyho, sem tam se urodi nakej dobrej vtip nebo naka uchylarna a muzikalovy cisla sou skvely, hlavne Snehulak, ale proste to na tech 5* nebude. ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Nesvatý Pinheade, co tohle do prdele je? A jak je možné, že to dosáhlo tak vysokého hodnocení? Je to prostě blbost, kravina, trapárna, kosočtverčina u který jsem dokázal naneštěstí usnout AŽ po hodině a čtvrt a o tom, že už to teda nedokoukám, jsem se ani dlouho nerozmýšlel. Pro mě jen další potvrzení toho, že Parkerovi a Stoneovi se výborně povedl South Park, ale cokoliv dalšího na co sáhli (a tohle už je druhá věc mimo SP, co jsem viděl) stálo za starou bačkoru. Dal bych tak půl hvězdičky za to, že jsem se cca dvakrát pousmál. ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

Osvěžující a obsahující třeskutou nálož gagů a hlášek - výborných, horších i trapných, ale spíš výborných a špajdoňklových. Druhá půlka ztratila dech a náboj, ale nebýt toho, byla by to pětka - hlavně za výborné písničky. Zvažovala jsem, že nejlepší by bylo celou kanibalskou eskapádu vynechat, i tak tam bylo srandy na dva filmy. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (13)

  • Trey Parker (hrající Alferda Packera) byl v titulkách zveřejněn jako Juan Schwartz, neboť Trey své první jméno nemá příliš v lásce. Proto si jméno změnil na Juan Schwartz s inspirací Alferda Packera, který si po útěku z vězení změnil jméno na John Swartze. (StrYke)
  • V české (Řitka video) a anglické distribuci jsou na obale vidět úplně dole napravo dva ufoni. (StrYke)
  • Oficiálne názvy piesní, ktoré odzneli v tomto filme sú: * Shpadoinkle * That´s All I´m Asking For * When I Was On Top Of You * Trapper Song * This Side Of Me * Let´s Build A Snowman * Hang The Bastard (MM_Ramone)

Reklama

Reklama