Reklama

Reklama

Kanibal! Muzikál

  • USA Cannibal! The Musical (více)
Trailer

Obsahy(1)

Hororová brutalita v líbezném muzikálovém provedení. Takový dokonalý mix dokáží jedině tvůrci legendárního seriálu South Park. Zavraždění a snědení svých společníků – taková jsou obvinění proti Alferdu Packerovi, sympatickém průvodci skupinky zlatokopů. Jaký je ale jeho opravdový příběh? Proč například více než ženy miluje svého koně? A proč indiáni vypadají jako Japonci? Na tyto a další zásadní otázky, jež trápí lidstvo odnepaměti, vám odpoví brutálně komediální muzikál společnosti Troma, který je vůbec první celovečerní spoluprácí legendární autorské dvojice Trey Parker a Matt Stone. (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Nejlepší muzikál všech dob? Dost možná. Tak úžasně absurdní humor spojený s chytlavými písničkami (Nechápu, jak "Let's build a snowman" mohl nevyhrát oscara za nejlepší filmovou píseň) a litry krve nikde jinde nenajdete. Tedy vlastně - ano. Ale to musíte zabrouzdat do filmografie TROMY. Shpadoinkel!!! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to z produkcie TROMA Entertainment je to dosť málo úchylné a krvavé. Ale i tak je to zaujímavý film. Na to, že to majú na svedomí tvorcovia kultového "South Parku" je to dosť málo vtipné a vulgárne. Ale aj tak je to zaujímavý film. No a na to ako lacno pôsobia kostímy, kamera aj výprava, sú tam prekvapivo veľmi podarené pesničky. "Kanibal! Muzikál" je hodne zvláštny film. Ale napriek tomu, alebo práve vďaka tomu, ma zaujal a aj pobavil. **** ()

Reklama

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

Vyrehlený výlet do zaprášených útrob Utah (h is silent) a lesnatých pohorí Colorada z ktorých sa ozýva tuhá vyšinutosť zaobalená v pekelne vyhaluzených spevoch. Názorná ukážka krotkejšieho tromackeho muzikálu organicky profitujúceho z "estetiky nevkusu" a nevyčerpateľnosti pokriveného komična. Okrem očakávaného, labužníckeho konzumovania telesných pozostatkov karikatúrnych členov výpravy dôjde aj na odzbrojujúce náznaky zoofílie, pomoc od šikmookých indiánov, odpor skrz teplošský gang a takisto sa nezmešká mnohonásobná funny-gore exekúcia umanutého stroskotanca. Proste ideálna voľba na spestrenie dopoludňajšieho povaľovania sa pred nedelňajším obedom aneb Trey Parker all-inclusive a jeho oficiálne prvý, všestrannými drbami pretkaný celovečerák s pompézne pohŕdajúcim FUCK OFF. A kto nevie ako ďalej, nech si postaví snehuliaka... ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

No je to docela sranda a ty písničky jsou taky docela ok, hlavně ta o kobylce, ta je super ... Je to spíš taková komedie a celé mi to přišlo jako by parodie na už tak dost ujetý film Dravci / Žer, nebo umři (1999). Jenomže tento film byl natočen dřív a je starší, takže možná Dravci vycházeli z něj ... No to je v podstatě jedno. Jinak nevím co k tomuto filmu víc napsat, na TROMU to dost ujde, je to takové umírněné a přitom vtipné. Netlačí to tolik na diváka jako jiné "TROMA-specialitky". Přehrávání herců je samozřejmostí, ale právě že to přehrávání mi připadne docela dobře zahrané... ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Musím se smát, takovýhle žánrový mix jsem asi ještě nikdy neviděla a celkově se jedná o naprosto originální dílko.. Místy je to úderně vtipné, občas krásně krvavé a po celou dobu jsem měla pocit, že si ze mě tvůrci střílí, resp. že si tvůrci střílí ze všeho, ze všech i sami ze sebe.. Hlavní postava je bambula k pohledání a už jen fakt, že se stane průvodcem výpravy zlatokopů, je k popukání.. Když si k tomu přičtu past na medvěda, japonské indiány, přechod řeky, kanibalismus, závěrečnou popravu a setnutí, vychází mi to na skvělé čtyři hvězdy.. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (13)

  • Trey Parker (hrající Alferda Packera) byl v titulkách zveřejněn jako Juan Schwartz, neboť Trey své první jméno nemá příliš v lásce. Proto si jméno změnil na Juan Schwartz s inspirací Alferda Packera, který si po útěku z vězení změnil jméno na John Swartze. (StrYke)
  • V české (Řitka video) a anglické distribuci jsou na obale vidět úplně dole napravo dva ufoni. (StrYke)
  • Podle Diana Bachara byl trailer připraven ještě před zahájením natáčení. (StrYke)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno