Reklama

Reklama

Kanibal! Muzikál

  • USA Cannibal! The Musical (více)
Trailer

Obsahy(1)

Hororová brutalita v líbezném muzikálovém provedení. Takový dokonalý mix dokáží jedině tvůrci legendárního seriálu South Park. Zavraždění a snědení svých společníků – taková jsou obvinění proti Alferdu Packerovi, sympatickém průvodci skupinky zlatokopů. Jaký je ale jeho opravdový příběh? Proč například více než ženy miluje svého koně? A proč indiáni vypadají jako Japonci? Na tyto a další zásadní otázky, jež trápí lidstvo odnepaměti, vám odpoví brutálně komediální muzikál společnosti Troma, který je vůbec první celovečerní spoluprácí legendární autorské dvojice Trey Parker a Matt Stone. (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Cannibal! The Musical – toť výstižný názov, ktorý skĺbil tieto dve hlavné zložky do jednej zábavnej paródie s výbornými textami. Výsledný dojem príbehu zameraný na osudy hlavnej skupinky, ktorá sa pri výprave za zlatom musí vysporiadať s neočakávanými nástrahami a hladom, nepôsobil nijako trápne ani nudne. Práve naopak. Chytľavé melódie zapadajú do uší diváka dokonale. P.S. Objaví sa tu aj Stan Brakhage, tvorca všemožných krátkych filmov. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to z produkcie TROMA Entertainment je to dosť málo úchylné a krvavé. Ale i tak je to zaujímavý film. Na to, že to majú na svedomí tvorcovia kultového "South Parku" je to dosť málo vtipné a vulgárne. Ale aj tak je to zaujímavý film. No a na to ako lacno pôsobia kostímy, kamera aj výprava, sú tam prekvapivo veľmi podarené pesničky. "Kanibal! Muzikál" je hodne zvláštny film. Ale napriek tomu, alebo práve vďaka tomu, ma zaujal a aj pobavil. **** ()

Reklama

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo vážne hrozné a to myslím vážne- celé to pôsobí lacne (čo asi aj bolo), výprava otrasná a herecké výkony tiež žiadna sláva. Lenže na druhej strane- ani chvíľku som sa nenudil, je to robené so srdcom (asi ako filmy Eda Wooda), piesne sú fajn a navyše, čo je najväčší klad- je to strašná sranda a to nie sranda "je to strašné až sa smejem", ale skutočná sranda- humor s nadsádzkou, ktorý je tak typický pre South Park...sooo let´s build a snowman!!! ()

Stanislav_H 

všechny recenze uživatele

Částečně autobiografický film. Romance. Nabízí se přirovnání k Lásce nebeské. Pár zásadních rozdílů a zároveň důvodů, proč raději sáhnout po Kanibalovi: v Kanibalovi je příběhová linie uvěřitelná; postavy nejsou žádná odpudivá monstra; není šance se u něj nudit ani rozčílit; neexhibuje tam Tomáš Sangster. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se mi docela líbil. Určitě patří mezi nejlepší tromácké filmy, které jsem měl tu čest vidět. Tenhle film je převážně muzikál, to musel čekat každý, takže ti co tu píšou že tam nebylo nic moc hororového mají pravdu, jenže to se dalo čekat film je totiž úplně o něčem jinném. Jenom bych chtěl podotknout, že se jedná o parodii opravdového lidského příběhu. Film staví především na hláškách, které jsou dost trefné, ale občas i dost trapné. To samé platí i o zpívaných písních, které jsou v anglickém znění docela poslouchatelné, ale nedoporučuji si dávát české titulky, protože zjístíte, že text je celkem o ničem :)) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (13)

  • V české (Řitka video) a anglické distribuci jsou na obale vidět úplně dole napravo dva ufoni. (StrYke)
  • Trey Parker (hrající Alferda Packera) byl v titulkách zveřejněn jako Juan Schwartz, neboť Trey své první jméno nemá příliš v lásce. Proto si jméno změnil na Juan Schwartz s inspirací Alferda Packera, který si po útěku z vězení změnil jméno na John Swartze. (StrYke)
  • Scéna, kdy se zlatokopové ptají poutníka na cestu do Prova, je odkazem na klasickou série Friday the 13th. (StrYke)

Reklama

Reklama