Reklama

Reklama

Smrtící ticho

  • USA The Silencing (více)
Trailer 1

VOD (1)

Lovec s temnou minulostí, který žije v ústraní v rozsáhlé rezervaci, se pustí do pátrání po zabijákovi, který kdysi mohl mít prsty v únosu jeho dcery. Zaplete se přitom ale do velmi nebezpečné hry na kočku a myš. V pátrání po masovém vrahovi dívek mu vydatně pomáhá místní šerifka. Temná atmosféra divoké přírody v zemi nikoho, kde se lehce střetává indiánská kultura s tou americkou, jen zvyšuje napětí tohoto přímočarého detektivního thrilleru. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (186)

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Podle mě je to skvělý film s výborným Nikolajem Costerem - Waldau v hlavni roli. Snímek, který je tady nepochopitelně podhodnocen. Na rozdíl od desitek jiných filmů, jež jsou filmovým průmyslem chrleny, je totiž napínavý až běda - několikrát jsem to musela zastavit a projít se po bytě, abych mohla pokračovat. Navíc ta krásná příroda! A konec podle mého gusta. Doufám, že se mnou bude souhlasit aspoň Bearmeedek. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Sympaticky zkrachovalý Waldau a obstojná atmosféra z toho dělají koukatelný film. Je tam ale tolik nesmyslů, až to bolí. Vždycky se mu v lesích vysere auto, ale on se nějak teleportuje domů a pak zase hned do lesů, a ještě stihne ovlivnit honičku, kterou viděl na monitoru doma. A ten vrah....to bylo tak laciný. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Měl jsem pocit, že by z mé strany bylo tříhvězdičkové hodnocení příliš slabé, jelikož jsem se u tohoto adrenalinového pobíhání po lese celou dobu dobře bavil. Pravda, padoucha jsem odhalil dřív, než by si to tvůrci přáli, jsem ale zkušený gaučový detektiv, a kromě toho byly některé indicie velmi průkazné. Ani to mi ale nezkazilo dobrý dojem, který na mě film udělal, protože se zde zajímavě rozkrývaly charaktery jednotlivých postav a protože se tu opět mohl ukázat můj oblíbený rudokožec. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„VZAL JSEM SI JEN TY, KTERÝ BY NIKOMU NECHYBĚLY…“   Začalo to nevinně, jako taková tuctovka, ale pak to chytne – díky jednomu zvratu – nádech něčeho většího…. aby to zase (kvůli chování postav a jednoduchosti děje) spadlo do tý tuctovky. Prostě jednoduchá, nenáročná zábava, u který se od diváka očekává, že vraha pozná dřív než scénárista.…  /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Ve filmu lovec používá neobvyklou zbraň – ATLATL neboli vrhač oštěpů.  2.) Thx za titule „Hana Stefanie Knyblová“ a „K4rm4d0n“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  *  NAPĚTÍ  * ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem detektivku, kde bude místní lovec znalý terénu pomáhat šerifce stopovat lovce holek. Ne, tohle jsem vážně nečekala. Ano, udělalo mi to radost. Příběh sám o sobě je zajímavý, dojemný a ta příroda vás dostane a pohltí. Včetně dobře zahraných postav. A jejich tajemství. Občas, co se stane v lese, zůstane v lese. A tak je to jenom dobře. Může zamrzet pouze jedna věc. Spoiler Že nevysvětlili, proč to vrah dělal. Teda, vysvětlili kdo a proč, ale ne proč tímhle způsobem....a ani ten krk. Prostě to tak bylo a basta. Spoiler. Ale to nemění nic na tom, že jsem viděla krásně natočený film. Jistě, šla jsem do toho kvůli Nikolajovi a prostředí, ale ve výsledku nelituji jediné vteřiny. Vážně dobrý film! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (12)

  • Šerifka Gustafson (Annabelle Wallis) vstoupí do pružinové pasti na medvědy. Krátce poté se ukazuje, jak chodí sotva kulhající. Ve skutečném životě by jí byla noha utržena. (Johnny.ARN)
  • Poté, co Rayburn (Nikolaj Coster-Waldau) stráví většinu filmu pátráním po neznámém útočníkovi, který možná před pěti lety unesl i jeho stále pohřešovanou dceru, se v čase 01:15:00 dozvídá přímou stopu a je mu řečeno, že „to by mohl být můj soused, bydlí támhle na kopci“, ale Rayburn se ani neobtěžoval zeptat na jeho jméno. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama