Reklama

Reklama

Lovec krokodýlů

(seriál)
  • Austrálie Crocodile Hunter
Austrálie / USA, 1996, 55x50 min

Režie:

John Stainton

Hrají:

Steve Irwin

Obsahy(1)

Manželé Irwinovi během svého putování australskou pustinou pozorují nejroztodivnější tvory přírody a prožívají při tom nejedno dobrodružství... (oficiální text distributora)

Recenze (73)

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Steve Irwin - co by dobrodruh a člověk s velkým k srdcem k přírodě. Natočil mnoho dokumentů a to, že se mu podařilo vstoupit, tak blízko ke zvířatům byl určitý dar, který nedostává každý člověk. Přesto vše jsme jen lidé a děláme chyby. Irwin zřejmě porušil nějaké pravidla přírody. Dostal od rejnoka smrtící bodnutí přímo do srdce. Všechna čest tomuto odvážnému muži, který se snažil nám lidem ukázat a přiblížit nebezpečné tvory naší planety.. ()

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

"A teď se ho pokusím pořádně nasrat..." Myslím si, že ho měl nějaký nasraný had nebo krokodýl už dávno zabít. EDIT: No tak to byl nakonec rejnok. Odpočívej v pokoji, Steve (ale hodnocení ti zvyšovat nebudu, promiň - jako dokumentarista jsi stál za prd a navíc jsi ta zvířátka před kamerou opravdu velmi velmi bezohledně stresoval). ()

Reklama

jurama525 

všechny recenze uživatele

Jediný dokumentrární seriál o přírodě na který jsem se koukal . Každy díl byl strašně zajímavej Steve Irwun byl ten největší borec . I po své smrti je Jistě vzorem pro všechny kteří milují přírodu. Navzdory jeho zraněnim při lezení po skalách nebo i jinak způsobených. Se nikdy nezastavil. Byl jako neunavný běžec který se snažil běžet i po té , co proběhl cílovou páskou. Zlepšoval přírodu a nabádal k tomu i ostatní. Jeho posláním bylo aby lidé začali přírodu respektovat a chránit jí. Je to vzor a jeho poselství bude věčné. Super seriál díky jeho zajímavému pojetí. Jeho hlášky taky paráda . ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Steve Irwin dokáže zaujmout, vysvětlit a udělat konečně pořádnou show, to už tady dlouho nebylo (( ::..... 4.9. bohužel ale už nás nebude zabavovat jak doposud, protože už ho budeme brát neživě, ale snad ho z televize jen tak rychle nestáhnou a my budeme vzpomínat :( ještě jednou díky za jeho odvahu a trošku i ztřeštěnost ()

razo01 

všechny recenze uživatele

Nezodpovedný , manpiuloval so zvieratami zvráteným spôsobom, ťahal za chvost, za uši, nenechal ich žiť v kľude v ich prirodzenom prostredí. Neriadil sa porekadlom " ži a nechaj žiť ". Z krokodílov a hadov mal úchylku a až závislosť. Pár častí som videl ale na to aby to malo 55 častí to nikdy nebolo myslené. Odvaha bez rozvahy znamená len žial, a tak aj Steve Irwin dopadol, pri dokumente ho zabila raja ostňom priamo do srdca. V súkromí mohol byť skvelý človek ale exhibicionista a hazardér jak hovado. ()

Galerie (6)

Související novinky

Krokodýlí muž mrtev

Krokodýlí muž mrtev

05.09.2006

Až donedávna by si snad každý fanda dokumentárních seriálů řekl, že legendární dobrodruh Steve Irwin, kterého celý svět znal pod přezdívkou Lovec krokodýlů, nás přežije všechny. O to víc smutnejší a… (více)

Reklama

Reklama