Reklama

Reklama

Lovec krokodýlů

(seriál)
  • Austrálie Crocodile Hunter
Austrálie / USA, 1996, 55x50 min

Režie:

John Stainton

Hrají:

Steve Irwin

Obsahy(1)

Manželé Irwinovi během svého putování australskou pustinou pozorují nejroztodivnější tvory přírody a prožívají při tom nejedno dobrodružství... (oficiální text distributora)

Recenze (73)

RAiken 

všechny recenze uživatele

Překrásné drsné "dovádění" s krokodýly a podobnou havětí, která se vám snaží jít po krku. A cestami džungle, kudy jiní před takovouto zvěřinou utíkají přichází neohrožený Steve Irwin. Nepolapitelný, nedobytný a neohorázně oprsklý dobrodruh přichází polapit další svou oběť. Jeho trofejemi však vždy byly pouze lesklé kotoučky filmového pásu, na kterých zůstaly zachyceny jeho divoké skopičiny. On sám by však živému tvoru neublížil a stal se zaníceným ochráncem přírody. Bohužel jej tyto skopičinky stály život - zde. ()

Pussycat18 odpad!

všechny recenze uživatele

Mám ráda dokumenty o zvířatech. Neurazí, v televizi to může běžet pořád a nikdy to není vtíravé téma, prostě se na to dá koukat stále. Ovšem pokud se objeví "tyran" Irwin, okamžitě mi naběhne žíla na čele, udělaj se mi mžitky před očima, a když do 30 vteřin nenajdu ovladač vypínám televizi kladivem! Tohle není zoolog, biolog ani antropolog, tohle je ichtilskej debil, kterej akorát provokuje zvířata a pak se diví, že po něm jdou! Málokdy se mi stane, že bych k někomu na obrazovce cítila upřímnou nenávist. Tady to bylo nezvratné. Ten pitomec si o nenávist přímo koleduje, svou trapností, ubohostí, krutostí, důležitostí jak sáňky v létě a hlavně svou pointou! Jinak to ani skončit nemohlo. Rejnok hrdina! ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Stevu Irwinovi se povedlo něco, co se předtím nikomu nepovedlo. Totiž, jen díky němu jsem se začal koukat na pořady o přírodě. Byl to skvělý člověk, který to s ochranou přírody myslel zcela vážně. Ne jednou se stalo, že přímo v pořadu odsuzoval lidi, kteří nosí kožichy ze zvířat a podobně. Je opravdu škoda, že už nikdy nic nenatočí. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Jestli chcete někde vidět pozitivní stránku pojmu "totální nasazení", jste tu správně:) Sice je mi sympatičtější pán jménem Jeff Corwin, protože ten se nadšeně nevrhá na každou potvoru s průpovídkou jako "úžasné, nádherné, překrásné zvíře" na jazyku a nestrká rypoň do objektivu, ale i tak je tenhle Lovec Krokodýlů na žebříčku popularity přírodovědných populárních naučníků hodně vysoko. Jednou bych chtěl bejt tak šťastnej jako tenhle magor:) PS: Tahle slova jsem napsal dva týdny před Steveovou tragickou smrtí, která mě nutí dodat, že to byl člověk, který si zasloužil velký obdiv a úctu. ()

jurama525 

všechny recenze uživatele

Jediný dokumentrární seriál o přírodě na který jsem se koukal . Každy díl byl strašně zajímavej Steve Irwun byl ten největší borec . I po své smrti je Jistě vzorem pro všechny kteří milují přírodu. Navzdory jeho zraněnim při lezení po skalách nebo i jinak způsobených. Se nikdy nezastavil. Byl jako neunavný běžec který se snažil běžet i po té , co proběhl cílovou páskou. Zlepšoval přírodu a nabádal k tomu i ostatní. Jeho posláním bylo aby lidé začali přírodu respektovat a chránit jí. Je to vzor a jeho poselství bude věčné. Super seriál díky jeho zajímavému pojetí. Jeho hlášky taky paráda . ()

Galerie (6)

Související novinky

Krokodýlí muž mrtev

Krokodýlí muž mrtev

05.09.2006

Až donedávna by si snad každý fanda dokumentárních seriálů řekl, že legendární dobrodruh Steve Irwin, kterého celý svět znal pod přezdívkou Lovec krokodýlů, nás přežije všechny. O to víc smutnejší a… (více)

Reklama

Reklama