Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalého zločince Cheta Chestera (Wendell Corey), který žije na Havaji jako majitel restaurace, zkusí vydírat jeho bývalý partner. Chetova přítelkyně Sally (Nancy Gates) ho zabije a Chet bere vinu na sebe. Ale ještě předtím nahraje na desku oslavnou píseň na Havaj, kterou si v obchodě s deskami v Los Angeles poslechne Donna Williams (Evelyn Keyes) a podle hlasu pozná svého bývaleho manžela Randyho Williamse, za kterého byla vdaná a se kterým má syna. Ale podle armády měl Randy zahynout v Perl Harbouru, a tak se Donna vydává na Havaj, aby zjistila pravdu... (HTB)

(více)

Recenze (3)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Havajský noir - to jsem musel urychleně vidět, nicméně krom prostředí Honolulu (kriminální čtvrť v názvu filmu), s tím spojený muziky, hula tanečků a dalších exotica reálií to nepřinese nic moc, co by stálo za doporučení. Hlavní hrdina i záporák jsou nevýrazní, případ je slabší a zmatečný, takže řadím mezi vyložený průměr. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Na to, že to točilo studio Republic, tak to nebylo špatné, ale jinak spíše průměrný příběh o gangsterovi, který žije na Hawaji a vezme na sebe vraždu, kterou spáchala jeho milenka a zatímco je v base, tak si jedna svobodná matka v LA usmyslí, že by právě tento muž mohl být jejím manželem, který údajně zemřel při útoku na Pearl Harbor. ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Jednoduchej, odpocinkovej noirek odehravajici se v exotickem prostredi ostrova Hawaii. V hlavni roli Evelyn. Potesila tez opet skvela Elsa jako protrela taxikarka, a taky Marie v roli nekompromisni manzelky. :-) Noiristum lze doporucit. 3+ ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama