Reklama

Reklama

Kdybys jen tušil

  • USA The Half of It
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesmělá jedničkářka Ellie pomáhá sympatickému sportovci Paulovi sbalit dívku jeho snů. Všechno se ale zkomplikuje, když se do ní Ellie zamiluje taky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (89)

Wishkah 

všechny recenze uživatele

V některých momentech úžasné, v hodně momentech takové nedomrlé a kostrbaté. Škoda potenciál tu byl. Leah Lewis je jako samotářská Ellie sympatická, Alexxis Lemirre je holka snů a Daniel Diemer je hodný trouba. Jejich postavy jsou fajn a nosné. Nicméně všichni okolo jsou tak ploché a šablonovité postavičky. Škoda. Byl tu potenciál na novou Juno nebo Perks of Being Wallflower, ale zůstalo to nějak na půl cesty ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Není lehké přijít s něčím novým na poli coming of age filmů. Wu naštěstí rozjela netradiční vztahový kolotoč, u kterého je hned cítit závan originality. Nejasné směřovaní zmatených teens je uvěřitelné a jde o příjemnou změnu. Hořkosladké finále má grády a hlavně Alexxis Lemire je přesně tou královnou střední, která přitahuje úplně všechny jako magnet bez ohledu na pohlaví. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Feel good movie. Alice Wu prešla veľkou zmenou od svojej prvotiny. Hrá sa s detailmi a tvorí uveriteľnejšie, ľudskejšie postavy. Som tomu filmu rád, pretože aj napriek lesbickej tématike, je to film o kamarátstve a hľadaní sa. A je podaný decentne a bez explicitných alebo šokujúcich scén. Kladie dôraz na chémiu medzi postavami ( tá tu funguje aj vďaka skvelému catingu. Ústredné trio hrá prvú ligu) ale aj vďaka nenútenému a dobre načasovanému humoru. Ten funguje tiež. Nie je to typický študácky film. Je v ňom trochu viac. Menej cynizmu a predsa viac toho, aký by sme všetci mali byť. A do tých klišé ide sporadicky. Skôr lebo si to situácia vyžaduje, než aby sa v tom musela tvorkyňa účelovo rýpať. Film, ku ktorému sa budem rád vracať. Hodnoteniu ostatných úprimne nerozumiem. ()

255085349 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Premisa (byť založená na zrcadlově převráceném tématu rovněž netflixovské Sierry Burgess) i rozběh děje jsou více než slibné. Pak se do toho ale začne motat příliš motivů najednou, které rozmělňují klíčový love triangle a nadbytečně se u toho povídá. Ale úplně nejvíce mě zklamal závěr. Myslím, že film je tak dobrý, jaký má konec a tady to úplně pohřbili. Vlastně jsem vůbec nepochopila, jak to skončilo a kdo ke komu co cítil. Totálně to vyšumělo do ztracena a takové konce já nemám ráda. Je mi líto. ()

Dejf4 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem trochu více pohodovější pojetí. Ale i tak jde o solidní žánrovku, která plyne přirozeně a velmi dobře pracuje s romantickou linkou a charaktery. Velké plus, že LGBT prvek je zde spíše v pozadí a neslouží jako hlavní bod snímku. Film se i dobře vyhýbá otřepaným klišé. Jen tomu zkrátka chybí trochu větší švih a intenzivnější zakončení. 6/10 ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte New York. Trvalo od 22. apríla 2019 do 31. mája 2019. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama