Reklama

Reklama

Kdybys jen tušil

  • USA The Half of It
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesmělá jedničkářka Ellie pomáhá sympatickému sportovci Paulovi sbalit dívku jeho snů. Všechno se ale zkomplikuje, když se do ní Ellie zamiluje taky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (89)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zpočátku je tam těch oduševnělých monologů možná až moc, ale postupně si to sedne a je to jinak napsané s takovou lehkostí a zároveň tak příjemně sebevědomou leč nenucenou odvahou, že divák všechny ty divoké pocity a propletené vztahy bere jako naprosto přirozené. Mile umírněný scénář, parádní casting, skvělý soundtrack, neokoukané prostředí a zvláštní, pro tento filmový žánr nezvykle ponurý kamerový filtr s utlumenými barvami, z toho dělají opravdu příjemné indiečko. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Příjemný menší film. Kdybys jen tušil má pohodové tempo, inteligentní humor a netlačí moc na pilu. Jde o ten typ filmu, který nemá potřebu se zalíbit diváků. To co film říká je upřímné, nenucené a celkově i dost příjemné. Trochu mě mrzí, že se nešlo více na dřeň. Postavy přes svou zajímavost nakonec nepřirostou k srdci, tak jak mohli. Na druhou stranu je film mnohem sympatičtější, než jsem čekal. Režisérka Alice Wu odvedla dobrou práci. Ústřední herecká dvojice si to na pohodu dává. Kdybys jen tušil je fajn menší film, který neurazí. ()

Reklama

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Docela nevšední psychologické drama z řad mladšího hereckého obsazení. Konečně se Netflix vydal trošku odvážnější cestou jak scénářem, tak stylem výpravy. Film mě příjemně překvapil relativní vztahovou i vírovou všestranností (čekal jsem osvětu LGBT) a také hereckými výkony. Celkem dobře se zde daří přenést perspektivu středoškolského života a člověka, který se snaží porozumět nejen svému okolí ale hlavně sám sobě. Každopádně po delším přemýšlení mě nic úplně konkrétního neláká to vyzdvihnout mezi vyšší nadprůměr. Ale je dost možné, že časem ještě změním názor. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Celkem sympatická teen romantika, která je víc než romantika zaměřená na lidské vztahy a hledání si cestu jeden k druhému. Minimálně v první polovině mě to bavilo, jenže ono to vlastně nemá téměř žádné tempo a příběh s nějakým rozuzlením tu vlastně chybí. Proto je druhá půle silně nezáživná a nebavila mě. ()

Vera2613 

všechny recenze uživatele

Tak tomuto hovorím nuda. Nemilo ma to prekvapilo, pretože aj napriek tomu, že väčšina filmov od Netflixu nie je veľmi plnohodnotná, aspoň dokáže baviť po celý čas. Toto tu bola len akási nudná verzia Sierry Burgess z nudného mesta s nudními postavami. Naozaj, hlavná postava dokopy nemala čo ponúknuť a dievča snov bolo totálne nezaujímavé. Taktiež som necítila žiadnu chémiu medzi postavami. Ešteže to tam ten Paul ako tak ťahal. Citovo sa ma to nedotklo ani omylom a celý film mi prišiel prázdny aj keď sa snažil byť niečím hrozne hlbokým. Škoda, pretože tento film mal väčší potenciál. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte New York. Trvalo od 22. apríla 2019 do 31. mája 2019. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama