Reklama

Reklama

Clean

Trailer 1

VOD (1)

Clean se po smrti svojí dcerky živí poctivě jako popelář a pomáhá své sousedce Diandě. Když ji jednoho dne zachrání před pouličním gangem, nevědomky tím roztočí spirálu násilí, kterou už nedokáže zastavit. Členové gangu a mafiánská rodina, která financuje jejich obchod s drogami, se chtějí pomstít. Nutí ho vrátit se do starého života plného krvavého násilí. Clean jde do všeho naplno a neúprosně vrací úder... (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (57)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se to tvářilo jako variace na kultovní Scorseseho Počítání mrtvých, pak se to ale bohužel zvrtlo ve schematickou talentovou show Hledáme málomluvného akčního hrdinu...což asi měl být Taxikář... Paul Solet by zřejmě moc chtěl být Martyho nástupce, ale v podstatě je jen marný epigon...takový lepší plagiátor... ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[65%] CLEAN je určitě solidní záležitost, takže toho shlédnutí nelituji. Stopáž je vcelku krátká, jen ta první půle se trochu táhla. Jako nemůžu říci, že jsem se nudil, jen ten příběh poznamenaného veterána je už ohraný. Ale větší problém jsem s tím neměl. Ve finále se Brody utrhne ze řetězu až to připomene variaci filmů viz John Wick. Takže nastane masakr a hezky se na něj dívá. Je to drsné, krvavé … Takže bez dalšího okecávání jako jednohubka mě to docela bavilo. Začátek se trochu vlekl, dramatická linie je taková polovičatá, příběhem nic originálního a nového, ale Brody to sehrál výborně a ta masakrující akce nemá chybu. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Adrien Brody je smutný a dává to dost najevo jeho obočí zvedlé celý film nahoru, vlastně neudělá jinou grimasu než to smutné obočí do tvaru trojuhelníku. Má smutné obočí a je smutný, má kapucu aby tomu dodal ješte ten deep efekt. Je smutný a nudí mě. PS: JAKEJ DOPÍČI FURT JOHN WICK? PROČ FURT VŠECHNO VŠICHNI POROVNAVAJÍ S JOHNEM WICKEM? BAREVNÝ POSTER A TÝPEK S BOUCHAČKOU = JOHN WICK. Já asi začnu všechno porovnávat s Columbem, jakmile bude mít někdo na posteru obočí ve tvaru trojuhelníku, tak je to něco ve stylu Colomba, nehledě na to že Colombo je detektiv, to je jedno, má vobočí. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Popelář nebyl vždycky popelář. Divák se dovtípí poměrně brzy, rybinou páchnoucí špína z ulic města Utica chvíli před tím, než bude vyčištěna. Vyrýsovaný Brody jako démony posedlý anděl, který ve vlastním Buicku Grand National stráží druhé, aby zachránil sebe. K tomu mu dopomáhej hasák, sekyrka a speciálně upravená brokovnice.. Taxikaření ekvalizérů, co nikdy nebyli. Do děje vtahující velmi pozvolna, aby přes mustr žánrových klišé přesvědčovalo, že se necítí být jen obyčejným béčkem o hodně fyzickém procházení temnotou směrem ke světlu.. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kdysi něco hodně posral, nyní nám svým skleslým, chraplavým hlasem popisuje nekonečný nápor zloby, špíny a násilí ve společnosti. Sám se snaží smýt vlastní stopy minulosti a divák asi půl hodinky čeká, jak popelář a domácí kutil Adrien Brody překvapí. Záměrně nepíšu čím, protože je jasné, že ušpinit si ruce krví v jeho případě nebude problém. Jediný reálný vztah má s dospívající dívkou, která mu připomíná dceru, s tím, že ji snad udrží mimo ulice plné drog a zločinu. Jenže právě kvůli ní se mu pod ruce dostane syn místního zločineckého bosse. Výsledek nedělá nikomu ostudu (s pár miliony navrch by ale působil lépe), ale zároveň rozhodně neplatí za kus, který bych si chtěl v rámci žánru někdy zopakovat. Brody (podílel se i na produkci nebo scénáři) se svýma zarmoucenýma očima zvládá svého válečníka velmi slušně a jeho kutilské nápady potěší. A Glenn Fleshler je slizoun navýsost solidní. V závěru bych ocenil méně tmy. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama