Reklama

Reklama

Tlapková patrola ve filmu

  • Česko Tlapková patrola: Film (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Tlapková patrola patří k největším fenoménům současnosti. Psí záchranáře, kteří umějí létat s letadlem (kříženkyně Skye), hasit požáry (dalmatin Marshall), strážit zákon (německý ovčák Chase) a dělat spoustu dalších užitečných věcí (ostatní čtyřnozí chlupáči), milují děti po celém světě. Stejnojmenný televizní seriál láme rekordy ve sledovanosti stejně jako v prodeji hraček. Bylo jen otázkou času, než tahle odvážná štěňata zvednou laťku a vydají se do kina za svým dosud největším dobrodružstvím. Jít do akce je přiměje Humdinger, špatností skrz naskrz prolezlý tlusťoch, který se právě stal starostou Adventure City. Kromě toho, že nemá rád psy, nesnáší ani ošklivé počasí, a má přístroj, který mu má pomoci k tomu, aby nebe nad Adventure City bylo naprosto bez mráčku. Jenže každý, kdo si takhle hraje na „pánaboha“, musí počítat s tím, že se to může nepěkně zvrtnout. Ale Humdinger s tím nepočítá a kvůli tomu se všichni obyvatelé města ocitnou ve velikém nebezpečí. Tlapková patrola je naštěstí připravená kdykoliv vyrazit i na tu nejnebezpečnější misi a zachránit i to, co se na první pohled zachránit nedá. (CinemArt)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (58)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Labková patrola ako súčasný detský fenomén sa konečne dočkala celovečerného plnohodnotného snímku a nie nejakých trápnych kompilácií častí zo seriálu. Má to príbeh, je to farebné, hravé aj s emóciami a navyše animačne je to o level vyššie ako samotný seriál. Takže sa to celkom podarilo a deti v kine krochkajú blahom, takže účel to plní. 60 % ()

JenYu 

všechny recenze uživatele

Haf, recenze :) Nikdy jsem seriál neviděla, tak pro mě bylo všechno nové. Film jsem si pustila, protože ti psi byli tak roztomilí - a to je asi to jediné, co mě na tom bavilo. Nevím, na jakou věkovou skupinu seriál cílí, ale mně to přišlo dějově a prokresleností postav opravdu hodně jednoduchoučké. Vše strašně čítankovité a bez hloubky, natož nějakých emocí. Zase mi tam vadila ta esenciální americkost (nejvíce patrná na postavě Liberty), což ale není v americko-kanadském filmu překvapení. Takže za animaci a roztomilé pejsky dávám dvě hvězdy. P.S. Málokdy sleduju filmy s českým dabingem, ale tady mi to zrovna vůbec nevadilo. Haf, recenze, konec. ()

Reklama

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Objektivně to asi na 3 hvězdy neni, ale jelikož se jednalo o první návštěvu kina mé starší ratolesti, tak musím přimhouřit obě oči, protože účel to splnilo dokonale. Syn se bavil a o kinu pak ještě po zbytek dne mluvil. A ve finále to nebyl sám o sobě až tak nesnesitelný film, jak jsem očekával po zhlédnutí pár náhodných epizod stejnojmenného seriálu. (kino Cinestar, dabing) ()

Chundys 

všechny recenze uživatele

Ono si to asi 3 hvězdičky nezaslouží, ale to jak to ty děti žerou je neskutečný, mezi ně patří mé neteře a synovec! No tak se mi povedlo s nejmladší neteří na to kouknout a musím uznat, že vizuál a animace jsou suprové. Humor a celkový koncept je už horší, ale je to fakt pro děti a těm se to líbí takže buďme hodní :-) ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

Travis the Taxikář má Vietnam, Chase the Tlapka má Adventure city. Každý si neseme nějaká ta traumata, ale jen odvážné Tlapky se jim postaví čelem. Nemám moc rád animáky, Pixar mě extra nebere, takže vždycky pečlivě volím na co s dětma půjdeme. Televizní Tlapkovou patrolu mám někde mezi nezajímá - nesnáším, zrovna podle toho, jak dlouho je zapnutá. Ale když je ten konec prázdnin, tak jsem se hecl a byl příjemně překvapen. Je to akční, dobře to vypadá, v rámci animáku a Tlapek nebývale opulentní a je to krátký. Vůbec mi to nelezlo na nervy, naopak jsem se docela bavil, i když dějově je to samozřejmě v podstatě natažený díl seriálu, v kině mě to nějak převálcovalo a já odcházel spokojený. Jasně, je to pořád Tlapková patrola...ale dá se to parádně zkousnout. Čtyři OK (co jinýho než) tlapky. PS: vtip s merchandisingem dobrej a dospěláky v kině zoufale nedoceněn. ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama