Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co při automobilové nehodě ztratili svého jediného vnuka, unesou lékařka Audrey (Sheila McCarthy) a Henry (Julian Richings) těhotnou pacientku s úmyslem provést „obrácený exorcismus“ a Jacksona umístí do jejího nenarozeného dítěte. Netrvá dlouho a zjistí, že Jackson není jediným duchem, kterého prarodiče pozvali do svého domova. Nyní začíná závod s časem pro pár, stejně jako pro těhotnou ženu, aby zjistili, jak se dostat ze situace, kterou udělali. (Flekoun58)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (80)

gumolit 

všechny recenze uživatele

Objavovanie originálnych námetov v horore je ako hľadanie ihly v kope sena. Preto stojí vždy za pozornosť keď sa podarí nejakú ihlu nájsť. Anything for Jackson je príbehom párov dôchodcov, ktorí prišli o svojho milovaného vnuka, tak sa rozhodli upísať diablovi aby ho mohli pomocou čiernej mágie priviesť späť na tento svet. Už fakt že hrdinovia sú starí ľudia je neobvyklý. Zápletka potom na celej lákavosti pridáva. A aké je spracovanie? No aj keď mám príbehy s diablom či satanom vždy rád (prvý The Exorcist a Rossemary baby už asi nebudú nikdy prekonané) nie je bez chyby. K hereckému výkonu Juliana Richinngsa by som pár výhrad mal, ale výsledný dojem z filmu to našťastie nemení. A aj keď ide o príbeh komorný je tu dosť priestoru aj na ľakačky či slušné efekty a príšerky. Režisér Justin G. Dyck vyťažil zo svojho debutu nápadov na maximum a preto hodnotím trochu vyššie než si film objektívne zaslúži. Mám proste rád ak je príbeh nepredvídateľný a dokáže prekvapiť a tu som sa toho dočkal. Po dlhšej dobe horor podľa mojej chuti. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Včera jsem v recenzi na V zajetí démonů 3: Na Ďáblův příkaz napsal, že mám rád filmy o démonech, ale ne o satanistech. A pic! ... dnes jsem si pustil tento film. Asi karma. Jasně, velmi často se nedívám na obsahy a téměř nikdy na trailery. Prostě mám náladu na horor, který není špatně hodnocený, tak se na něj mrknu. Anything for Jackson sice klasicky pitomý film o satanistech není a vlastně je prvních třeba dvacet minut hodně slušných. Jenže s každou přibývající minutou ubývá napětí i originalita. Jen z pouhé zvědavosti, jestli z tvůrců nakonec přecejen nevypadne nějaký ukrutně dobrý konec, jsem to dokoukal. Ale byl jsem odměněn pouze závěrečnými titulkami...ty byly mimochodem jednou z mála nečekanou věcí. Takový rychlý závěr si mohou dovolit filmy, které mají předpoklad pro pokračování, nebo jsou obsahově tak vymazlené, že mohou diváka poškádlit volnou interpretací. Recenze už píšu vcelku dlouho, takže nebudu kritizovat jen proto, že jsem si vybral špatný žánr. Krom první čtvrtiny filmu, ještě velmi oceňuji výběr herců...snad s výjimkou těhule a samozřejmě snahu udělat trochu jiný horor v žánru, který už mi nejspíš nemá co nového nabídnout. Další neurážející, ale současně nic nabízející položka v obřím seznamu TV produktů. ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele

Dejiny literatúry a umenia sú plné poučných príbehov tých, ktorých stihol prísny trest za to, že sa snažili neprimerane fušovať do remesla pánu Bohu. Anything for Jackson, ukazuje, okrem snahy o privolanie duše mŕtveho do živého tela, zároveň poučný príbeh o pokute pre tých, čo sa snažia neprimerane fušovať do remesla pánovi Satanovi. Prekvapivo na to ide zaujímavým príbehom, strašidelnými i zábavnými momentami (opakované odstrelenie sa), vierohodne pôsobiacimi okultnými rituálmi i tajomne pôsobiacou pointou. Našťastie sa nesnaží všetko za každú cenu vysvetľovať. Inteligentný horor, ktorý poteší. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Bromazepamum ketazolam avizafon multidosis! Tak přesně tímhle zaklínadlem z odborné středověké publikace Malleus aptum jsem se jednou snažil vyvolat pekelníka, který by oživil mé dávno mrtvé iluze o tom, že lidi ve skutečnosti nejsou až takové kurvy. Byli, a i přes mohutné vyvolávání se na mě ten rarach těžce vysral, asi zrovna někde prcal Vetchého, a já skončil na oddělení klinické démonologie, kde ze mě museli enormními dávkami mámtovpičismu vymítat nechuť vegetovat. Taky mi dost pomohlo, že jsem tam tenkrát potkal Ježíše. Měl mastné vlasy, mykotické nehty, vyhnité zuby, od hřebíků rozpíchaná předloktí, smrděl, pořád po někom somroval cigára a bez přestání nesouvisle blábolil o tom, že nás jeho fotr jednou všechny spasí, jen co on prý konečně sežene dostatek receptů na pseudoefedrin. Mě tedy spasil. Když totiž narazíte na někoho, komu jebe doopravdy, uvědomíte si, že jste na tom mohl být ještě daleko hůř, tak nějak se nad všechno racionálně povznesete a duch už nikdy nezvítězí nad hmotou. To tadyhle slizký dědek s cáklou bábou evidentně objevili daleko účinnější manuál, hned vyplnili přihlášky do mnohem progresivnější reanimační církve, Belzebub vykouk na první dobrou a z hmoty si udělal karboše, které dost ulpívaly mezi zuby, zatímco Ježíš celou dobu jen někde lhostejně squatoval. A je z toho peckovní, neotřelý a atmosférický kanadský bizárek, který satanžel kapku degradovali zjevně bezradným závěrečným myslomrdem. Trochu škoda, nicméně i tak pořád kulantní nadstandard, a Justýna Gé Pije určitě budu i nadále šmírovat. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Spolehlivě jeden z nejlepších hororů roku 2020. Do top 5 určitě. Vtáhne to, je to dobře poutavě i esteticky natočený, výborný výběr herců, chvílemi až komediální situace, ale ve své podstatě hodně temný, škaredý a strašidelný snímek, u kterého jsem si říkal ( chvíle pro Váš smích ) že to je něco jako Vymítač ďábla pro 21. století. Strašidelné a hororvé nápady střídají ty odlehčující a je to škoda ? celkově to ale pohromadě drží a je to solidní horor, to bez debat. 8/10 a stále nevím, zda to tvůrci schválně (a proč) odlehčovali, protože to chvílema bylo fakt kurevsky strašidelný. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Dům používaný po většinu filmu je ve skutečnosti dům scenáristy Keitha Coopera. Henryho a Audrey ložnice a Ianův sklep však byly natočeny v domě režiséra Justina G. Dycka. (Piercee)

Reklama

Reklama