foto

Sheila McCarthy

  • nar. 1.1.1956 (62 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Christmas Green
Isabelle
2017 Cardinals
Still/Born
2016 Brace for Impact (TV film)
Considering Love and Other Magic
Ledová vášeň (TV film)
2014 Muži v ringu
2013 Algonquin
2010 Love Letters (TV film)
2009 Year of the Carnivore
2007 Snídaně se Scotem
2006 Krásky od krav (TV film)
2005 Pes za všechny peníze
The Multiple Selves of Hannah Maynard
2004 Božská Julie
Den poté
Geraldine's Fortune
Zpověď královny střední školy
2003 Full-Court Miracle (TV film)
2002 Duct Tape Forever
Krysy (TV film)
Stroj rajské pohody (TV film)
2001 Na ptáky jsme krátký
Přístav (TV film)
2000 Dluhopisy lásky (TV film)
Virtuální maminka (TV film)
1999 Prokleté dědictví (TV film)
Znáš mé jméno (TV film)
1998 Seznam mrtvých (TV film)
1997 Shadow Zone: My Teacher Ate My Homework
1996 Care and Handling of Roses, The (TV film)
Domácí vězení
1995 Dědictví zla (TV film)
Harlequin 6 - Probuzení (TV film)
1994 Vražda v Beverly Hills (TV film)
1993 Journey to the Planets
Lotus Eaters, The
1992 Soukromá záležitost (TV film)
1991 Montréal vu par...
Prázdniny v ráji
Stepping Out
1990 Back to the Beanstalk (TV film)
Jako andělé
Labor of Love (TV film)
Nádherní snílci
Psychopat ze San Francisca
Smrtonosná past 2
Steel Magnolias (TV film)
White Room
1989 Beethoven Lives Upstairs (TV film)
Friends, Lovers, & Lunatics
George's Island
1987 Much Ado About Nothing (TV film)
Nest of Singing Birds, A
Really Weird Tales (TV film)
Zpěv sirén
1986 9B (TV film)
Svazek manželský (TV film)
1985 Láska a podvody (TV film)
Tucker and the Horse Thief (TV film)

TV seriály

2018 The Detail (TV seriál)
2017 Orphan Black (TV seriál)
Clutch of Greed (S05E02)
2016 Právem odsouzeni (TV seriál)
Matčina oběť (E04)
2015 Whatever, Linda (TV seriál)
Orphan Black (TV seriál)
Community of Dreadful Fear and Hate (S03E07)
2013 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Milenci ve vražedných časech (S06E11)
2011 Rookie Blue (TV seriál)
Zátah (S02E05)
2009 The Ron James Show (TV seriál)
2007 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
2001 Byl jsem krysa (TV seriál)
The Endless Grind (TV seriál)
2000 Marvin the Tap-Dancing Horse (TV seriál)
Super Rupert (TV seriál)
1998 Bad Dog (TV seriál)
Emily of New Moon (TV seriál)
More Tales of the City (TV seriál)
1995 Sama proti osudu (TV seriál)
1994 Free Willy (TV seriál)
1989 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Vše pro umění (S04E07)

Dokumentární

2007 The World's a Stage with John Neville (TV film)
2005 On Screen! (TV seriál)
1996 Asking Different Questions: Women and Science

Režijní filmografie

Filmy

2016 Russet Season

Producentská filmografie

Filmy

2016 Russet Season

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace