Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co uděláte, když se vám nedaří, a potřebujete prodat co nejvíc svého tovaru? Začnete ho nabízet tam, kde je největší poptávka. Stejný problém má Jonathan Tibbs (Kenneth More), zástupce londýnské zbrojařské společnosti, který musí zachránit firmu svého strýce před úpadkem. A kde je o zbraně největší zájem? Přece na Divokém západě. A tak se dokonalý britský džentlmen vypraví do země rychlých pistolníků, nevzdělaných přivandrovalců, domorodých divochů, ale i krásných žen. (ilclassico)

(více)

Recenze (3)

Flego 

všechny recenze uživatele

Rozmarná vtipná komédia, presne v britských intenciách, tentokrát je dej posunutý na Divoký Západ. A to spôsobuje ďalšie množstvo humorných situácií. Jayne Mansfield je tak trochu na okrasu a aby odspievala zopár songov. Druhý komentár. ()

Atron 

všechny recenze uživatele

Vytrčené špičaté poprsí J. Mansfieldové vévodí filmu (asi si na tom zakládala:-)). Co mě ale pobavilo, bylo netradiční zapojení indiánů do děje. ()

Reklama

ilclassico 

všechny recenze uživatele

Břitká britská komedie, natočena v duchu starých ealingovských komedií. Divoký západ tu dělá jenom křoví. V rámci žánru za 3,5. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Ide o prvý western natáčaný v Španielsku. (Dale)

Reklama

Reklama