Reklama

Reklama

Cat Shit One: The Animated Series

Animovaný / Krátkometrážní / Akční / Válečný
Japonsko, 2010, 22 min

Obsahy(1)

Packy je starší seržant Delta Force, Botasky mladý ostřelovač a společně mají sami dva osvobodit rukojmí z teroristy obsazené vesnice uprostřed pouště. Packy a Botasky jsou králíci. Teroristé jsou velbloudi. CAT SHIT ONE je nadsazenou parafrází na válečné velkofilmy jako například BLACK HAWK DOWN v CGI animované podobě se zvířaty místo lidí, ale se stejným důrazem na efektní akční scény, vojenskou taktiku a výzbroj jako její hrané předobrazy. (HAL)

(více)

Recenze (43)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Perfektně dynamicky natočená dvacetiminutová akční scéna záchrany rukojmích z rozpadlé pouštní osady. S jedinou změnou oproti seriózním válečným filmům: teroristy představují velbloudi a dvoučlenný zásahový tým ušatí králíci. :-) Jde spíše o takové nedějové technologické demo: podívejte, jak realistické chlupáče dokážeme vyrenderovat (pobavilo ujištění na konci titulků, že v průběhu natáčení nebylo zraněno žádné zvíře :-)). ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Packy a Botasky jsou jediní dva vojáci Delta Force, kteří mohou osvobodit zadržované zajatce z rukou teroristů. Boj to nebude jednoduchý, neboť teroristů je mnohem víc, ale na straně našich hrdinů je odvaha a boj za správnou věc... Z výše zmíněných řádků by nic moc nevyznívalo, kdybych nedoplnil, že Packy a Botasky jsou nádherní plyšoví zajíci (byť těžce ozbrojeni), teroristé jsou talibanští velbloudi a boj na život a na smrt je opravdu boj na život a na smrt. Skvělou akční scénu (víc se do tohoto animovaného kraťasu nevešelo) podporuje fakt výborná animace a taktéž i ozvučení (kulky létají okolo uší) - naposledy jsem měl takový zvukový zážitek u zde několikrát zmiňovaného Black Hawk Down (ke kterému by se dal tento animák, se zavřením všech očí, přirovnat). Maximálně doporučuji... ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Písek, jednotka bloudích teroristů, písek, rukojmí, písek, rozbombardované ruiny, písek, dva elitní (?) králičí vojáci, písek, rukojmí, písek... A písek. ... Je to jednoduchý, pozorovat roztomilé králíky (ve 3d animaci, která ale nijak zvlášť neodpuzuje a třebas velebloudi vypadají jako správně fanatičtí mohamedáni) likvidovat bez mrknutí oka desítky protivníků v hrozně zábavně (a dobře natočené) králičí akci JE zábavné. A to mi na dvacet minut stačí a komu ne, ožužlává králičí sušené uši, pije teplé pivo a nestříhá si nehty na nohou. Howgh. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak u tohohle animovanýho kraťasu jsem se hodně bavil. Akcí našlapanej filmek paroduje (nebo kopíruje) filmy jako Black Howk Down a hry typu Call of Duty. Rozhodně to neni pohádka pro děti i když králíčci jsou roztomilý a místy vtipný. Je zde spousta krvavé akce doprovázené drsnou mluvou. Zpomalené záběry zdůrazňují střelbu, výbuchy a zabíjení zlých velbloudů. Grafika je opravdu parádní a hodně detailná. Příběh je jen o tom, jak králíčci (US arma) zachraňují civilisty z nepřátelské základy (velbloudi jsou talibanci). Nic víc zde neni. Celý filmek doprovází hodně povedená hudba, která vtáhne do děje. Za mě 80% :) ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Kupodivu velice dobře natočený krátký film o dvou amerických vojácích snažících se osvobodit rukojmí z vesnice obsazené teroristy. Děj je prosté klišé, proslovy postav patetické, ale většinu stopáže stejně zabere akce a ta je natočená nadmíru skvěle - skoro i do moderních válečných velkofilmů by s takto efektní režií mohla snadno zapadnout. Tedy nebýt faktu že američané jsou králíci, teroristé velbloudi a je to celé přes cool vizuál tak trochu praštěná fraška. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama