Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po pokousání tajemným mužem (majitelem zverimexu) se začne žena Leslie (Susan Blakely) měnit v příšerné zvíře – ve vlkodlaka. Její jedinou nadějí je její mladá dcera Jennifer (Tina Caspary), která závodí s časem, aby zabránila Leslie, aby se nadobro proměnila ve vlkodlaka. (JasonCZ)

Recenze (2)

JFL 

všechny recenze uživatele

Typický zoufalý trash od Pirra navíc spíchnutý Fischou, dalším imigrantem, který díky nenasytnému videotrhu bez nároků na kvalitu našel stabilní kariéru u pochybných filmu. "Má matka je vlkodlak" je tuctová nezáživná žvanírna, na které nejvíce zaujme, jak dlouho a vehementně tvůrčí tandem dokáže mlátit prázdnou slámu své premisy. Až v poslední čtvrthodině si vzpomněli, že by to celé vlastně mohlo být zábavné a přepnuli do sitcomově slapstickového módu. Teda ne že by to z celku dělalo nějaký komediální diamant. Jen po vší té nijakosti před tím vlastně finále pobaví, co prostě už nikdo nečekal. Když už se člověk nechal ve videopůjčovně napálit a odnesl si tuhle marnost domů, tak byl vlastně rád, že to nebylo úplně celé zoufalé. Obzvláště s pomocí magického tlačítka rychlého přetáčení, s jehož používáním možná počítali i sami tvůrci. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jde o nepříliš známou vlkodlačí komedii, která se mi pod ruky dostala zcela náhodou. Její kvalita je dosti pochybného rázu, ale máte-li rádi ujeté a bizarní kousky, možná vás tento film dokáže zaujmout. V žádném případě však nečekejte záplavu kvalitních hlášek, přehršel humorných situací ani kvalitní přeměny ve vlkodlaka. Od každého je tu k vidění opravdu jen špetka, ale nemůžu říct, že bych se u sledování této komedie nudil.    Nevím, možná za to mohlo herecké obsazení – výkony nebyli nejhorší, možná za to mohlo poněkud bizarní až trapné pojetí, které mi několikrát dokázalo vykouzlit úsměv na tváři. Celý film je spíš směšný než abych se u něj za břicho popadal, ale dojde zde i k několika vcelku povedeným scénám (situacím) – matka vegetariánka dostane chuť na čerstvé maso, večírek v maskách, úchylní sousedé mající rádi „BDSM“ praktiky a nejvíc mě dostala asi návštěva zubaře.    Vlkodlačí masky se mi moc nelíbily, na to kdy byl tento film natočený. Stejně tak ani finální vlkodlačí bitka v ložnici. Přišlo mi, že v závěru tomu začal docházet dech i vtipnost. Na tenhle film musíte být prostě dobře naladění. Není to žádná bomba, spíše taková vlkodlačí oddechovka, ale jsem rád, že jsem na ní narazil a mám ji ve své sbírce. 50% ()

Reklama

Reklama