Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po pokousání tajemným mužem (majitelem zverimexu) se začne žena Leslie (Susan Blakely) měnit v příšerné zvíře – ve vlkodlaka. Její jedinou nadějí je její mladá dcera Jennifer (Tina Caspary), která závodí s časem, aby zabránila Leslie, aby se nadobro proměnila ve vlkodlaka. (JasonCZ)

Recenze (2)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jde o nepříliš známou vlkodlačí komedii, která se mi pod ruky dostala zcela náhodou. Její kvalita je dosti pochybného rázu, ale máte-li rádi ujeté a bizarní kousky, možná vás tento film dokáže zaujmout. V žádném případě však nečekejte záplavu kvalitních hlášek, přehršel humorných situací ani kvalitní přeměny ve vlkodlaka. Od každého je tu k vidění opravdu jen špetka, ale nemůžu říct, že bych se u sledování této komedie nudil.    Nevím, možná za to mohlo herecké obsazení – výkony nebyli nejhorší, možná za to mohlo poněkud bizarní až trapné pojetí, které mi několikrát dokázalo vykouzlit úsměv na tváři. Celý film je spíš směšný než abych se u něj za břicho popadal, ale dojde zde i k několika vcelku povedeným scénám (situacím) – matka vegetariánka dostane chuť na čerstvé maso, večírek v maskách, úchylní sousedé mající rádi „BDSM“ praktiky a nejvíc mě dostala asi návštěva zubaře.    Vlkodlačí masky se mi moc nelíbily, na to kdy byl tento film natočený. Stejně tak ani finální vlkodlačí bitka v ložnici. Přišlo mi, že v závěru tomu začal docházet dech i vtipnost. Na tenhle film musíte být prostě dobře naladění. Není to žádná bomba, spíše taková vlkodlačí oddechovka, ale jsem rád, že jsem na ní narazil a mám ji ve své sbírce. 50% ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Typický zoufalý trash od Pirra navíc spíchnutý Fischou, dalším imigrantem, který díky nenasytnému videotrhu bez nároků na kvalitu našel stabilní kariéru u pochybných filmu. "Má matka je vlkodlak" je tuctová nezáživná žvanírna, na které nejvíce zaujme, jak dlouho a vehementně tvůrčí tandem dokáže mlátit prázdnou slámu své premisy. Až v poslední čtvrthodině si vzpomněli, že by to celé vlastně mohlo být zábavné a přepnuli do sitcomově slapstickového módu. Teda ne že by to z celku dělalo nějaký komediální diamant. Jen po vší té nijakosti před tím vlastně finále pobaví, co prostě už nikdo nečekal. Když už se člověk nechal ve videopůjčovně napálit a odnesl si tuhle marnost domů, tak byl vlastně rád, že to nebylo úplně celé zoufalé. Obzvláště s pomocí magického tlačítka rychlého přetáčení, s jehož používáním možná počítali i sami tvůrci. ()

Reklama

Reklama