Reklama

Reklama

2067

  • Austrálie Subject 14 (pracovní název) (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Je rok 2067 a lidstvo přežívá jen díky umělému kyslíku, který ovšem způsobuje onemocnění dýchacích cest. Jedinou nadějí na záchranu populace je Ethan Whyte (Kodi Smit-McPhee), který se má pomocí časového portálu vydat o 400 let dopředu a přinést lék. (fisus)

Videa (2)

Trailer 5

Recenze (32)

elimS 

všechny recenze uživatele

40% - komentář 20ti slovy: "Postapokalyptické" sci-fi, cestování časem, pěkný vizuál a trocha napětí...jenže...časové paradoxy divné, chování postav prkenné, ukecané a celková zápletka kostrbatá. +++ SPOILER 20ti slovy: Ethan má najít lék v budoucnosti...je to ale zástěrka, aby otevřel portál pro pár vyvolených. On s něma vysere a pošle jim stromy. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Rád bych dal víc, ale ta druhá půlka to dost pokazila, jelikož se strašně (a úplně zbytečně) vleče, je v ní hromada citového vydírání a patetických scén a i když mě celou dobu zajímalo, jak to dopadne, u poslední půl hodiny už jsem docela trpěl. Přitom kameru ten film má slušnou, vizuál je skvělý a děj - jak už jsem psal - mě zaujal. Režisér z toho asi chtěl mít velkofilm, ale na to bylo třeba ještě hodně zapracovat na scénáři, protože dva herci chodící pořád dokola na stejném místě dvě hodiny fakt neutáhnou. A neutáhnou ho ani útrpné flashbacky, ani přehršel citového vydírání (btw, hlavní hrdina co 10 minut brečí...) - prostě a jednoduše to nefunguje, i když by mohlo. A nevyhne se to ani časté předvídatelnosti a ve finále z toho vypadne ta myšlenka, kterou člověk od začátku odhadoval. Škoda, no, Austrálie většinou umí dobře, ale tady se to holt nepovedlo... 2* ()

Reklama

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Chcípáček v hlavní roli se mi za mák nelíbil a eko fanda taky nejsem. Ale ono tohle dávalo smysl. Pokud tedy vydržíte až do konce, kdy se to celé dá pochopit a akceptovat, a snesete takové těžší sci-fi u kterého to nutí přemýšlet a to přemýšlení zpočátku vůbec nepomáhá. Po velmi dlouhé době film, který jsem s napětím a zájmem rád dokoukal. (72%) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Už chvíli po startu mi bylo jasné, že film bude určený především pseudoekologickým hysterikům (to kvůli těm imbecilním TV zprávám o pokácení posledního stromu a o uhynutí poslední rostliny na Zemi), bojovníkům za práva všemožných menšin (vůdkyně posledního přeživšího města je obézní aboriginská mulatka s prasečí hlavou), nebo podobným méněcenným mentálům. Ale vzápětí jsem taky pochopil, že jeho cílovou diváckou skupinou je vlastně v první řadě mládež. A pak už záleží na každém zvlášť, jestli k němu tím pádem bude trochu víc shovívavý. Já zůstal někde na půli cesty. Oceňuju výpravu, pohledný vizuál a byl mi sympatický hubeňour v hlavní roli (The Road aj.). Na druhou stranu zvracím z těch polopaticky ekologických a humanistických žvástů a hnusného, rádoby dojímavého patosu, hlavně v závěru. ()

blazma 

všechny recenze uživatele

postapo, cestování časem.. to je scifi které mě docela baví.. jenže tady to nefunguje.. Svět který pomalu umírá, je myšlenka kterou známe ve filmech všichni. Stejně i to že se najde řešení díky cestování časem.. tady se ale nic neděje. Neustále dohadování o tom že všechno co se stalo nic neovlivnilo a že ani nemusejí poznat jestli něco změnili nebo ne, vás tak akorát zblbne a zmate ještě víc než vlastně jste na samotném začátku. Konec končí prazvláštním happy endem, jenže 2 minutový konec nezachrání dvou hodinový film. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama