Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lance (Alan Van Sprang) si odsedel pätnásť rokov v kriminále a jediné, čo teraz chce, je len kľud, samota a k tomu fľaša whisky. Avšak minulosť na seba dlho nenechá čakať a so svojou temnou stránkou ho doženie jedného dňa, keď ho kontaktuje jeden z bossov ruskej mafie, s ktorou bol úzko spätý. Požiada ho ešte o jednu poslednú úlohu, ktorou si vykúpi svoju slobodu. Avšak misia sa zvrtne a on sa ocitne v krvavej bitke s každým, kto mu skríži cestu. (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

bourec 

všechny recenze uživatele

Fakt si autoři filmu myslej, že na jejich díla koukaj trotlové. Hovadský chování postav, idiotsky natočená akce, minimum emocí, a navíc hudba jak z vesmíru. Další špaténka. Připadá mi, že ten covid leze i do hlavy.30%. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Kriminální slaďák, gangsterská červená knihovna, noirový romanťák... tak nějak by se dal tenhle nechtěně zábavný film krátce charakterizovat. Vtip č.1: Chlápek s vizáží údržbáře v Kolbence, kterej hulí Startky bez filtru a prolejvá se desítkou, chladnokrevně vymasí buňku Árijského Bratrstva, finskou drogovou mafii a ještě stihne prožít platonický románek s o čtvrt století mladší buchtou. Vtip č.2: Buchta je mladá nešťastná idealistka, která po nocích zaníceně zpívá angažované a srdceryvné songy po zaflusaných barech, má sotva na nájem v nevábném činžáku a chudou stravu. Ale má přitom taky velký talent a sny a tužby a tak. Vtip č.3: Žena hlavy finského gangu je taky idealistka, miluje svou práci ve své pekárně, je milá a něžná a citlivá a nemá ani potuchy (resp. nechce mít ani potuchy) o tom, že žije s nelítostným gangsterem, který dává rozkazy k vraždám se stejnou samozřejmostí, s jakou stojí v zástěře za pultem. Vtip č.4: Představitel hlavy finského gangu. Tenhle týpek by měl myslím hrát úplně jiný role. Plusem je trocha nějaké té akce a krátká stopáž. A rozhodování mezi druhou a třetí mi ulehčil těžce předvídatelný happyend. ()

Reklama

Heywood 

všechny recenze uživatele

Brutální zabiják zůstane zabijákem. A propustka s novým pasem do nového života je lákavá. A pak už je to jako vždy: Drogy, gangy, mrtvoly. Oživení a potřebu péče má spáchat jakási zpěvačka, ale působí to klišoidně. Zabiják se normálně o druhé nestará. Proto také neprověří, kolik osob je na místě vraždy a zda úkol splnil. A věci se komplikují a vylezou nám tu staré dobré praktiky mafií (KGB se nelišila). Svědek je vždy malér a vyvolá hysterii. Kamera do modra, pozadí na bílém sněhu a manželka gangstera, co si plánuje hezké zestárnutí. Skoro romantika. Skoro. Lakka Claudberry na stole prozradí, že i Finové mohou být zločinci (novinka) a hrdina se mylně spoléhá, že dohody s Rusy platí. Ha ha. A kolotoč násilí se rozjede. Potulená muzika s opakovaným sci-fi tónem tónem diváka nachystá na řež a hned je o pár hajzlů méně až to peří (tlumič) lítá. A k tomu ta tupost maloměsta, kde se spíše zírá, než žije. Ideální místo jako překladiště drog a vražd, co nikdo nikdy nevyřeší. Hysterici hysterčí dál, ale jak se říká: Voják, co je mu jedno, že umře, je nejlepší zabiják. Mezitím si užijeme blabla kecy, zcela zbytečné a filmu spíše škodící, protože to zpomaluje děj. A Poskvrněný Lancelot jde zachránit svou Guinevere- tedy 100x stejné téma i provedení – i se stejným výsledkem. Mrtvoly utěšeně přibývají a ta pomalá kamera to zajímavě umocňuje. A další střelba a divák čeká, kdo sejme toho hlavního lumpa? Ajajaj...55% ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Kanada to fakt neumí, sorry. Nemůžu si pomoct, ale opravdu to nejde... přestože má snímek hodinu a půl, což je v dnešní době minimum a může se to zdát jako filmová rychlovka, tady jsem se tak začal nudit, že jsem po chvilce přestal dávat pozor a bylo mně to úplně jedno. Není fakt nic horšího, než u filmu ztratit pozornost. No, bohužel... za delší komentář to snad ani nestojí, ty dvě hvězdy jsou vlastně vydřený! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nic objevného. Bývalý kriminálník je požádán o poslední fušku, při které se něco zvrtne a tak je nad ním i nad všemi, se kterými přišel do bližšího kontaktu, vynesen rozsudek smrti. To už tu bylo x krát a ještě x krát bude. Ale i když se objektivně jedná o průměrnou rutinu, mě to sedlo. Studená atmosféra byla fajn, malá akce byla dostatečně brutální a navrch mě bavily postavy, což platí zejména pro hlavního záporáka, který tak úplně záporákem není. Bez závěrečného blábolení bych se sice obešel, ale jinak jsem neměl větší problém. 70% ()

Reklama

Reklama