foto

Alan Van Sprang

  • nar. 19.6.1971 (47 let)
    Calgary, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Cheerleader Death Squad (TV film)
Pirate's Passage (TV film)
2011 Válka Bohů
2010 Pay in Full
2009 Survival of the Dead
2008 Guns (TV film)
Sonny Liston: Těžká váha
2007 Deník mrtvých
2006 Saw 3
2005 Země mrtvých
Zpověď americké nevěsty (TV film)
2004 Evel Knievel (TV film)
Tyranosarie (TV film)
2003 Evangelium podle Jana
Strach (TV film)
Syndrom (TV film)
Tápání v temnotách (TV film)
2002 Narkotika
2001 Earth Angels (TV film)
Ukradený zázrak (TV film)
2000 Best Actress (TV film)
The Uncles
Ukradni ten film
1997 Ničitel
1996 Closer and Closer (TV film)
Hlavolam (TV film)
Rukojmí nebo komplic?
1995 Dangerous Intentions
Černý lišák 3: Lidé dobří a zlí (TV film)

TV seriály

2017 Star Trek: Discovery (TV seriál)
Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
A Dark Reflection (S02E17)
Day of Atonement (S02E16)
A Problem of Memory (S02E15)
další epizody (13)
2016 Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
Morning Star (S01E13)
Malec (S01E12)
Blood Calls to Blood (S01E11)
další epizody (9)
2015 Království (TV seriál)
Vyhnanství (S02E12)
Únik (S02E11)
2014 Království (TV seriál)
Královská milost (S02E10)
Vraždění neviňátek (S01E22)
Ať žije král (S01E21)
další epizody (13)
2013 Království (TV seriál)
Osudné (S01E08)
Vyvolený (S01E06)
Srdce a rozum (S01E04)
další epizody (6)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Stay (S02E08)
Half Way (S02E07)
Rules of Thirds (S02E06)
2011 Kingová (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Noční akce (S02E02)
2009 Být Erikou (TV seriál)
Cra$h & Burn (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Custody (S02E13)
Tudorovci (TV seriál)
Cromwellův konec (S03E08)
Protestantka Anna Klevská (S03E07)
Hledá se nová královna (S03E06)
další epizody (8)
2008 Would Be Kings (TV seriál)
2007 Nejlepší roky (TV seriál)
2006 11 Cameras (TV seriál)
2005 Bod G (TV seriál)
2004 Metropia (TV seriál)
ReGenesis (TV seriál)
The Newsroom (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
Veritas (TV seriál)
2002 Bliss (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk v lunaparku (S01E04)
Puppets Who Kill (TV seriál)
Společnost Adventure (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
Paradise Falls (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
2000 D.C. (TV seriál)
Drop the Beat (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
Starhunter (TV seriál)
1999 Code Name: Eternity (TV seriál)
The City (TV seriál)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
Bloodlines (E03)
Made In Canada (TV seriál)
Mentors (TV seriál)
Power Play (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Traders (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1995 Taste of Shakespeare, A (TV seriál)
1994 Pod ochranným dohledem (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace