Reklama

Reklama

Až na Měsíc

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Animovaný muzikál o dívce, která si postaví kosmickou loď a vydá se hledat mytickou měsíční bohyni. Režie se ujal legendární animátor Glen Keane. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (64)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Novinka na netflixe aj pre dospelých, ale hlavne pre detské publikum. Na mňa, ako aj novšie disneyovky, príliš veľa spievania. Ale dalo sa pozrieť. Presne ako povedal jeden uživateľ, ak by to bolo tak dobré ako začiatok a koniec malo by to aj lepšie hodnotenie. Ten stred ma vôbec nebavil. Farebné to bolo ale dosť a čínska kultúra zaujímava. Pre deti ako stvorené. 3* ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Skutočne krásna animácia s dokonale zvládnutými technickými detailami ako napríklad mesačný prach. Navyše na šikmáčov viac ako milé postavy a originálny príbeh. Áno, nemá nič spoločné s reálnejším svetom, ktorý nám je ukazovaný v prvej polhodine, ale veď animák má byť o fantázii. Čo je slabinou sú piesne na zemi. Tá prvá pieseň na mesiaci už bola iná káva. A suprová scéna vrátane dobrej piesne bol Ping pongový zápas. Áno, je to taký animovaný muzikál. Celkový dojem je milým prekvapením. 70% to môže reprezentovať úplne v pohode, preto sa prikláňam ku štyrom. A základná myšlienka? Akýkoľvek smútok v živote, musíte zanechať za sebou a ísť ďalej. Život je totiž dar darov. ()

Reklama

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Nedozvěděl jsem se ani jak je to netopýřím vývarem z kterého vzniká Covid 19. Nedozvěděl jsem se ani o zadržování politických věznů a lidských právech. Nedozvěděl jsem se vůbec nic o podpoře Kim Čon Čuňe. Zato jsem se dozvěděl jak skvělí jsou Číňani v pingpongu, rychlovlacích a vesmírných vozítkách..prostě propaganda jako prase dotovaná Netflixem, jsem zhnusen. Navíc příběh naprosto chatrný. Bavit se u toho mohly maximálně předškolní děti, jenže právě těm bych takovou cizokulturní a propagandistickou slátaninu rozhodně nepouštěl. 15% za animaci. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Pohádka s pěknou animací, která nejspíš cílí na menší diváky, respektive divačky. Příběh je přímočarý a jednoduchý jako facka. Jelikož nejsem fanouškem zpívaných pohádek, a když už, tak velmi skrovným zastoupením, moc jsem si to neužil. Postrádal jsem v tom pevnější konstrukci příběhu, který mi přišel, dokonce i pro malé diváky, spíš hloupý. Zásadnější události na začátku a konci filmu vyplnil nesmyslný, kýčovitý a fantasticky přepálený barevný balast. Jak už to zkrátka u východních tvůrců bývá, okázalé hudební show, plné světel a laserových efektů, se nevyhnuly už ani pohádkám, což mi dost vadilo. Závěr už je jen čistá citová "vydíračka", takže se to snaží tvůrci alespoň zachránit slzami citlivých diváků, kterých se najde určitě dost, a celkový dojem to malinko zachrání. Za mne však nekompromisní a chladné dvě hvězdy a to ještě přihazuji za nadstandardní dabing, o který se tvůrci původního snímku vlastně vůbec nezasloužili. 35% ()

LND 

všechny recenze uživatele

Začátek super, ale později se příběh začal ubírat směrem, který je na můj vkus až příliš infantilní. Vlastně vůbec nevím, co si z toho mám odnést. Ani nedokážu říct, jestli byla měsíční bohyně hodná nebo zlá. Želatinový vzhled měsíční říše mi připadal dost odbytý. Tvůrci si mohli dát víc záležet, protože potenciál pro různé srandičky a komické figurky byl obrovský. Jednu hvězdu dávám za úvod na Zemi, druhou za titulní píseň od Phillipy Soo a rap battle při ping pongu. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • První animovaný film od Sony, který měl premiéru na Netflixu a ne v kinech. (SONY_)
  • Audrey Wells napsala scénář před svoji smrtí v roce 2018. Tento snímek je jí také věnován. (SONY_)

Reklama

Reklama