Reklama

Reklama

Ilsa, sibiřská tygřice

(neoficiální název)
  • Kanada Ilsa, the Tigress of Siberia (více)
Trailer

Ve třetím pokračování příběhů je Ilsa (Dyanne Thorne) velitelkou gulagu kdesi na Sibiři. Píše se rok 1953 a „převýchovné“ tábory jsou plné nepřátel komunistické velmoci. Plukovnice Ilsa sadisticky mučí vězně, používá důmyslná zařízení včetně klece s hladovým tygrem. Spolu se svými podřízenými, se kterými si v noci užívá sex, se jí převýchova daří. Postaví se jí pouze Andrej Čikurin (Michel Morin). Jeho umučení zabrání pouze Stalinova smrt a útěk Ilsy, která se pokusí nejprve zlikvidovat všechny svědky.
Montreal, rok 1977. Luxusní nevěstinec vede Ilsa se svými kumpány z Ruska. Vydírají své klienty pomocí kamer instalovaných na pokojích. Podnik navštíví skupina ruských sportovců se svým trenérem, kterým je Čikurin. Ilsa ho pozná a rozhodne se Andreje zbavit napodruhé. Podrobí ho dalšímu mučení včetně vymývání mozku a snaží se zlomit jeho vůli. Ruská ambasáda vypátrá poslední pobyt trenéra a snaží se muže osvobodit... (curil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Ilsa, the Tigress of Siberia v podstate prekonala moje očakávania a v mnohých ohľadoch sa mi páčila viac než prvá Ilsa z roku 1975. Príbeh má aspoň akú-takú zápletku a pochopiteľne nechýbajú nahota, gore či brutalita. Ilsa a jej kumpáni sa snažia posunúť metódy trýznenia svojich obetí do sofistikovanejšej a krutejšej formy, výsledkom čoho je niekoľko silných scén, ktoré človeku utkvejú v hlave. Na škodu neboli ani akčné vsuvky, vďaka ktorým film nabral trochu netypický rozmer. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ilsa ve svém posledním filmu nakonec překvapila, není to nijak extra dobrý film ale je aspoň sem tam zábavnej třeba prvních 20 minut bylo zábavných hlavně scéna s tygrem, ale jinak je to stejná sračka jako ostatní filmy. Erotické scény nejsou moc erotické Thorne nepovažuju za moc sexy. A celkově je film slabej, ale po těch sračkových předešlých dílech dám aspoň ty 2*. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Ilsa je už zase ve svém živlu, konkrétně na Sibiři jako vedoucí jednoho malého pracovního tábora těsně před pádem stalinismu. Sověti jí vozí režimu nepohodlné osoby, aby je mohla ponižovat a mučit, přesně jak to má ráda. Zadek jí jistí parta kozáků, kteří se každý večer i s Ilsou zmastí (případně za doprovodu typicky ruských tanečků) a dva vyvolení si s ní jdou vesele užívat sendvič. V tak nehostinné krajině skutečně idylka jak má být, dojde na specialitky jako motorová páka (hádejte), ponor zlobivých zajatců do ledových vod, nebo boj na férovku s místním hladovým tygříkem v kleci. Neradujte se ale předčasně, tak to totiž trvá jen do poloviny, pak přijde velký zvrat který bych nerad vykecal, abyste nepřišli o překvapení. Toť k příběhu, no a teď jak se to povedlo. První půlka je výborná, z celé série nejpodobnější jedničce. Pak se to trochu zmrví, ale stejně bych hodnotil dost kladně. Kromě debilního konce. Celý je to taky po filmový stránce nejlíp zmáknutá Ilsa, i když zase nečekejte moc:) To ale není všechno čím se tenhle poslední díl liší, taky tu poprvé nejsou zajatkyněmi ženy (až v druhé půlce), no a hlavně zásluhou té druhé poloviny, která vážně do šablony série nezapadá. Tak, nezbývá mi než poděkovat za všechny čtyři filmy a alespoň pomyslně políbit Dyanne Thorne zadek. Silence! You're sentenced to six months of hard labor, it is now nine! ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Filmársky profesionálnejšie než prvý diel série (Ilsa, She Wolf of the SS) a taktiež s lepším scenárom. Ten obsahuje zhruba v polovici filmu jeden nečakaný zvrat a premiestnenie celého deja do nového prostredia a tiež prekvapivo dobrý, otvorený záver. Ale hodnotiac Ilsa, the Tigress of Siberia nezávisle na sérii, ako samostatný film, je to zase len ďalšia hovadina. Veľmi krvavá hovadina s množstvom nahoty. ()

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Z Ilsy vlčice se stala sibiřská tygřice v beranici, která svoje sadistické sklony úplně neodhodila, ale snížila míru brutality. V malém táboře to mělo pod kontrolou i její večerní švédské skotačení si neodpustila, ale potom to šlo docela dolů, ale jak už jsem psal prvně ty její melouny to vše vynahradí. Dávám 50% ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama