Reklama

Reklama

Die Hart

(seriál)
Trailer 2

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Smyšlená verze Kevina Harta je unavená tím, že je jen pomocník. Brzy se však splní jeho přání, když je mu nabídnuta velká role. Celé to má jeden velký háček. Kevin musí nejprve vystudovat největší akční školu na světě. (FiRST)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (17)

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Přes umístění na tu úchylnou platformu Quibi jsem se na to docela těšil. Protože Kevin Hart, Travolta, Reno, Hartnett a nádherná Nathalie Emmanuel z GoT. No a akčních komedií je málo. Čekal jsem jednohubku jako Jean Claude Van Johnson. No a je to sračka epických rozměrů. Má to délku celovečeráku a ten 9 minutový formát to střílí do nohy rezavou kulkou. Strašný až na ten jeden sympatickej twist. Mimo honoráře to mohlo mít rozpočet asi milion dolarů, celý se to odehrává v jednom skladišti a pět metrů od toho v lese, takže je to epický asi jako výplňový díl Star Gate Atlantis, když jim došly peníze, tak běhali v kanadských lesích a schovávali se za stromama. Travoltovi teda ujel herecky vlak neskutečným způsobem a ještě mu při tom přejel obě nohy. 3/10 ()

cyndaquil 

všechny recenze uživatele

O Kevinovi Hartovi, ktorý už nechcel hrať Kevina Harta. Chcel sa vymaniť z rolí, ktoré mu najviac idú a z vyplašeného akčného hrdinu chcel vytvoriť pravú akčnú legendu. Ako to dopadlo? Podľa mňa to je vydarený seriál s krátkou minutážou, čo je výhoda. Kto má rád Kevinov humor a štýl hrania, ten to ocení. 3 hviezdičky lebo sa mi to zdá také... prvoplánové a nie veľmi premyslené do detailov ale to nemení nič na tom, že je to zábava, ktorá ku Kevinovi proste patrí. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

samotný nápad krátkých epizod je ok,nicméně čekal jsem že to přeci jen bude trefnější a vtipnější,protože pokud to mělo být jako satira na současný akční hollywood,pak se to absolutně minulo účinkem.Hart tu hraje sám sebe,kterak se chce vymanit z pozice podržtašky Dwayna Johnsona a přesto tu funguje jako podržtaška dvojice Travolta - Nathalie Emmanuel.To rozdělení do cca 7-10 minutových epizod je nakonec poloviční výhra,protože jako celovečerní film by Die Hart nefungovalo vůbec.I když by tu potenciál byl...60% ()

Flopik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Typický Kevin Hart, kto ho nemusí nech sa do toho ani nepúšťa.Ja mám tohto herca celkom rád a preto ma táto jednohubka celkom bavila. Občas je to vtipné, občas trápne a občas akčné ale aj nudné. Nemôžem sa zbaviť pocitu, že to mohlo byť oveľa vtipnejšie. Takto nemôžem inak ako 3*. Ak máte hodinku a pol čas , určite sa to ale oplatí. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

V podstatě všechno špatně. Výchozí nastavení figur nešťastné, protože 1) buď jsou všichni ostatní magoři nebo 2) je hlavní hrdina úplný idiot. Pravidla světa nejasná, takže někdo hraje sám sebe, někdo svou fiktivní verzi, někdo úplně někoho jiného a nevychází z toho dobré vtipy ani nějaká chytrá satira (už proto, že vlastně není jasné, co přesně se paroduje). Krátká minutáž tomu také dvakrát neprospívá, protože se co 8 minut snaží tvůrci přijít s nějakou malou pointičkou (aby díl uzavřeli) a vždycky je to jak pěst na oko. A Kevin Hart mě znovu nepřesvědčil, že si pozici komediální jedničky zaslouží. Jediný světlejší moment je, když se dostaví Josh Hartnett a konečně zafunguje trocha nenucenosti s pohledem za kulisy. Ale nevydrží to dlouho (a navíc jeho účast zazdí vtípek na konci, díky němuž už vůbec nic nedává smysl). Nebrat. 30% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama