Reklama

Reklama

Die Hart

(seriál)
Trailer 1

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Smyšlená verze Kevina Harta je unavená tím, že je jen pomocník. Brzy se však splní jeho přání, když je mu nabídnuta velká role. Celé to má jeden velký háček. Kevin musí nejprve vystudovat největší akční školu na světě. (FiRST)

Diskuze

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Tak konečně je na netu celá série v dobré kvalitě. Jinak v těch posledních dvou dílech se bohužel žádné překvapení nekoná. Pořád je to hrozně předvídatelné, neoriginální a plné klišé s docela trapným a nevtipným humorem...

Jako film by to neobstálo ani omylem a jako běžný seriál taky ne... jako krátká web série.. jo bylo to docela ok, ale čekal jsem víc. Ale asi tomu ty slabé 3* dám, protože když už nic, tak mě docela bavilo se na to koukat.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

cztrollolcz

Nene zatím to nikde jinde není a i ty díly co tam jsou jsou jen jakoby v HD kinoripu.. což je zvláštní, vzhledem k tomu, že je to ze streamovací služby..

Hlavně mě štvou ty dva poslední díly. Jsem až po 6tém díle zjistil, že jich není 8, ale 10.. kdybych to věděl dřív tak bych se do sledování hned nepouštěl.

cztrollolcz

cztrollolcz (hodnocení, recenze)

Zatím jsem to našel jen na TPB, je to někde jinde? Radši z TPB nestahuji po tom co se tam několikrát stalo

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Nikde nemůžu najít poslední dva díly. Snad se na netu objeví co nejdříve. Docela rád bych věděl jak to dopadne. Zbytek seriálu je docela... průměr. Čekal jsem to lepší a nápaditější..Celé je to hrozně předvídatelné, plné klišé a neoriginální.. ale jako série cca 7dmi minutových epizod to docela ujde.

Reklama

Reklama