Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (244)

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Nechutná, vulgární a zvrhlá komedie bratrů Farrellyových se dočkala pokračování. No, vlastně prequelu. Komediální kvality prvního dílu nebyly nijak oslnivé, ale Farrellyovi vsadili na brutální vtípky a na špičkovou hereckou exhibici Jima Carreye a Jeffa Danielse. Tento film však postrádá úplně všechno co jsem před chvílí vyjmenoval. Jsou spousty trapných komedií, ale alespoň se u nich sem tam zasměju nějakým těm debilním fórkům. Pokud ale celý film absolvujete s kamennou tváří a tupým výrazem na ní, tak už je jasné že něco nehraje. Fórům, jako když Harry políčí čokoládou celou koupelnu a otec dívky, kterou miluje a je u ní na návštěvě si pak myslí, že to není čokoláda, ale... no, však víte co, jsem se vždycky rád zasmál. Sice to byl zvrhlý humor, ale režisér i tuto scénu natočil tak dementně nudně, že to stojí minimálně za pozastavení. Neschopnost natočit zhovadilé scény je už na pováženou. Proti tomuto filmu je takový Klub sráčů uměleckým filmem, který zaručeně pobaví, i kdyby jste se mu více bránili. Co na tom, že Derek Richardson a Eric Christian Olsen vypadají jako Jeff Daniels s Jimem Carreym. Co z toho, když ze sebe nedokáží vymáčknout ani desetinu mimických grimas svých předchůdců. Z Eugena Levyho (Jimův táta z prcičkovské série) mi bylo vyloženě špatně. Je na něm jasně vidět, že se mu do role nechtělo a přehrává z takovou nechutí, že mi to úplně zkazilo dojem alespoň z nějakého herce filmu. Luis Guzmán (Traffic - Nadvláda gangů ) asi moc zajímavě koncipovaných rolí v hollywoodu nedostává, když má potřebu hrát v takovýchto žumpách kinematografie. Z filmu je mi špatně, ne z snad z nějakých scén, ale z toho, jak byl příšerně nudný. Ještě, že byl tak krátký. Ble... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Každý ví, že pokračování filmu, který měl úspěch, musí být horší. K tomu všemu se změní skvělé původní obsazení na neznámé tváře, které nemohou dosahovat takových kvalit jako původní sebranka. Proto také má tohle pokračování tak špatné hodnocení díky lidem, kteří mu nedají šanci. Svým způsobem je tohle pokračování také vyvedené. Člověk se tu nasměje opravdu hodně věcem. Takže pod tři hvězdičky nikdo normální (který ocení komedii) jít nemůže. Lepší průměr. ()

Reklama

lucijelucije odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám ráda takovéto rádoby pokračování něčeho, o čem dotyčný nemá ani páru..Mám pocit jakoby ani T. Miller absolutně nepochopil o co Farrellům vlastně šlo..Blbý a blbější je kultovní komedie, kde J. Carrey a J. Daniels tvoří tým, jsou to parťáci. Role Lioyda a Harryho je pro ně jako stvořená, jejich příběh je silný a účelový.Jejich role nespočívala jenom v přiblblých grimasách a triviálních dialozích..nemají ze sebe dělat jen idioty. Jejich humoru se má člověk zasmát, ne se kroutit za hlavu, a připadat si trapně. Nepovedené, lehkovážné..beru to jako ubohou parodii na bláznivou komedii.Jde to vůbec??V tomhle případě asi jo. ()

MadChick 

všechny recenze uživatele

Ejjjjeeej, tak tohle byla teda jízda. Když se někdo snaží navršit horu blbých vtipů na sebe obvykle to nedopadne dobře. Stejně tak je tomu i u tohoto snímku. Jednou za čas se člověk i pousměje, ale to je tak všechno. Navíc ani zdaleka nedosahuje kvalit jeho předlohy, i když ani originál nebyl bůh ví co, tak stál na hereckém duu, což zde určitě nehrozí15% ()

GreatestFan 

všechny recenze uživatele

Ztráta času jak pro diváka tak tvůrce, kteří se jen zbytečně snažili natočit prequel k super komedii, který však fakt stojí za prd, viděl jsem to sice několikrát, ale až pak jsem si uvědomil jaká je to ztráta času. K zblití. Ikdyž je zde i pár vtípků dobrých. // Poprvé viděno 27. Prosince. 2011 viděno 5X. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel v Mariette, v Buckhead a v Atlantě v Georgii a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Během závěrečných titulků vpravo na obrazovce běží nepovedené scény z natáčení. (ČSFD)
  • Mnoho mladých herců v tomto filmu, jsou velkými fanoušky původní komedie Blbý a Blbější. (Pumiiix)

Reklama

Reklama