Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (244)

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Před tímto filmem jsem viděla ,, parodii" na 7 trpaslíků, takže jsem byla nucena u tohoto veledíla zvednout hodnocení z jedné hvězdičky na 3*, protože ač se jedná o dvě konkurenční blbosti 7 trpaslíků to mírou stupidity nemohlo překonat. Docela mi tenhle filmek i polechtal bránici. Sice kvalit prvního snímku tenhle ,, skvost" nedosahuje ani omylem, prostě na Jima tenhle druhý maník nemá, ani omylem, to už byla lepší ta blond mánička,ale i tak to ušlo a stačilo mě to na 82 minut zabavit, ale podruhé se k dobrovolnému masochistickému mučeníčku, už rozhodně neuchýlím. ()

mikulíšek odpad!

všechny recenze uživatele

Zatímco Blbý a blbější 1 je kultovní sofistikovaná stupidita s cíleně dávkovaným humorem, Blbý a ještě blbější předvádí další rozměr trapnosti, který je za hranicemi lidského chápání. Vydržel jsem se dívat asi do třetiny filmu s nadějí, že se z něj stane oplzlá high-school komedie s nahými nadry a problémy co s nimy, která i když nepředstavuje dostatečnou intelektuální potravu nabízí obvykle debilnost nižšího řádu. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Ředitel Collins systematicky okrádá školu a chce získat stotisícový grant podmíněný založením zvláštní třídy, aby si mohl se svačinářkou Hellerovou koupit bydlení na pláži Waikiki. Harry s Lloydem jsou tedy zařazeni do zvláštní třídy. Od inspektora se dozví, že přijede sám zakladatel grantu, aby mu předal šek. A milý Harry s Lloydem překazí plány arogantnímu řediteli, a ještě se tak trochu zamilují do jedné slečny. Pobavil jsem se, ale zase ne nějak královsky, ale gagů je na skladě hodně a bylo poměrně z čeho vybírat. Navíc, Eric Christian Olsen a Derek Richardson jsou svým předlohám z předchozího filmu podobní a jejich mladší vydání Harryho a Lloyda táhne film velmi spolehlivě. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie Blbý a blbější se dočkala prequelu. Ten, ale neměl nikdy vzniknout! Skvělou dvojku Carrey a Daniels nahradili nějací dva mladší, nevýrazní a nevtipní herci. Příběh o tom jak se Harry a Lloyd seznámili v pojetí tohoto filmu se mi nezamlouvá a připadá mi neuvěřitelně blbý a nevtipný! Vím, že to je film o tom jak se seznámili dva blbci, ale to neznamená, že musejí být v tom filmu blbci všichni. 1 hvězda. PS: Asi nejhorší role Eugena Levyho. ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Jasně. Na první díl tohle pokračování mít nemůže. Kdo by taky mohl překonat J. Carreyho? Ale když k tomuto filmu usedáte už s těmito myšlenkovými pochody a moc toho nečekáte, ona jednoduchá zábava není tím nejhroznějším, co bych čekal. Ba naopak. Některé chvilky jsem se opravdu bavil. Jasně, Eric Christian Olsen nikdy nebude mezinárodní hvězdou jako již zmíněný J. Carrey, ale o to mi zde nejde. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel v Mariette, v Buckhead a v Atlantě v Georgii a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Během závěrečných titulků vpravo na obrazovce běží nepovedené scény z natáčení. (ČSFD)
  • Děj filmu se odehrává v roce 1986. (ČSFD)

Reklama

Reklama