Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (244)

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Jasně. Na první díl tohle pokračování mít nemůže. Kdo by taky mohl překonat J. Carreyho? Ale když k tomuto filmu usedáte už s těmito myšlenkovými pochody a moc toho nečekáte, ona jednoduchá zábava není tím nejhroznějším, co bych čekal. Ba naopak. Některé chvilky jsem se opravdu bavil. Jasně, Eric Christian Olsen nikdy nebude mezinárodní hvězdou jako již zmíněný J. Carrey, ale o to mi zde nejde. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $19miliónovTržby USA $26,276,465Tržby Celosvetovo $39,267,515║ Nehorázny priestrel, čo len kopíruje zaužívané trendy u takýchto tipov hrubozrnných "tupých" komédii a tým pádom neponíka nič nové, táto absolútne nezáživná stupidita je len presným opakom filmu Blbý a blbší(100%) s Jimom Carreym, ktorý mám moc rád. ()

Reklama

Smileface 

všechny recenze uživatele

Naprostá zoufalost. Za celý film jsem se jen jednou pousmál a to je na pokračování Blbý a blbější hodně málo. Herci ve vedlejších úlohách působí až amaterským dojmem.Jake a Lloyde sice vypadají tak trochu jako z prvního dílu, ale to je asi tak vše. Děj je ještě víc o ničem než ve většině podobných komedií a nuda vás užírá od hlavy až k patě po celých 85(naštěstí tak málo) minut. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Na tento film som bol zvedavý. Pôvodný film mám veľmi rád a videl som ho nespočetne krát. Dosť som pochyboval, že neznámi mladí herci prekonajú, alebo sa aspoň vyrovnajú fantastickému Carreymu s Danielsom. Moje pochybnosti sa naplnili. Nesympatickí herci, blbé a niekedy ešte blbšie vtipy, ktoré ma veľmi nerozosmiali. Česť výnimkám. Škoda, že filmári nevyťažil z dobrého nápadu trochu viac. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Zásadní chybu vidím v tom, že tvůrci tak násilně roubovali dvě hlavní postavy (účesy, zuby, mimika, oblečení) na předlohu (Daniels/Carrey), že se nakonec musela vloudit ošemetná otázka: "a nebylo by lepší, kdyby to rovnou hráli ti původní exoti?" Ono to totiž paradoxně nebylo na původním filmu to nejlepší (ti xichti), šlo spíš o to, jaké laviny dokážou svou blbostí uvolnit. Zde se jaksi vyplýtvala veškerá snaha na tom, aby ti dva panáci vypadali co nejvíce jako předloha. Ne, takový kýč nemohu doporučit ani paní Šu... Ša... Šuka... Šakalový. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Mnoho mladých herců v tomto filmu, jsou velkými fanoušky původní komedie Blbý a Blbější. (Pumiiix)
  • Film se natáčel v Mariette, v Buckhead a v Atlantě v Georgii a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama