Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (244)

lokol 

všechny recenze uživatele

strasne blbe....tento film sa chcel strasne podobat na svojho predchodcu..ale okrem ucesov to bolo cele na hovno....a co sa tyka majitela domu...ja rozoznam cokoladu od hovna....takze cele to bolo blbe...este aj s tymi zmrznutymi jazykmi sa im to nepodarilo...povodne ked som o tom pocul cakal som nieco vtipne...nieco na sty lblby a blbsi...ale ak boli v careyovke blbe herecke vykony...tak potom co tuto? podla mna niektori pri hodnoteni neviem co beru do uvahy....vlastne ani neviem preco je hodnotenie take ake je... ()

JosefTomas odpad!

všechny recenze uživatele

Jak jsem dal u pokračování filmu Maska, tak zde musím udělat to samé, dávám odpad, vím sice, že ten film musel někdo natočit, ale to raději natočím jiný film, který si nepůjčuje jméno slavné značky, takže musím dát 0%, protože tu hlavně není Jim Carrey, který umí díky hereckým schopnostem zvednout kvalitu jakéhokoliv film, ve kterém hraje. 0% ()

Reklama

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $19miliónovTržby USA $26,276,465Tržby Celosvetovo $39,267,515║ Nehorázny priestrel, čo len kopíruje zaužívané trendy u takýchto tipov hrubozrnných "tupých" komédii a tým pádom neponíka nič nové, táto absolútne nezáživná stupidita je len presným opakom filmu Blbý a blbší(100%) s Jimom Carreym, ktorý mám moc rád. ()

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Před tímto filmem jsem viděla ,, parodii" na 7 trpaslíků, takže jsem byla nucena u tohoto veledíla zvednout hodnocení z jedné hvězdičky na 3*, protože ač se jedná o dvě konkurenční blbosti 7 trpaslíků to mírou stupidity nemohlo překonat. Docela mi tenhle filmek i polechtal bránici. Sice kvalit prvního snímku tenhle ,, skvost" nedosahuje ani omylem, prostě na Jima tenhle druhý maník nemá, ani omylem, to už byla lepší ta blond mánička,ale i tak to ušlo a stačilo mě to na 82 minut zabavit, ale podruhé se k dobrovolnému masochistickému mučeníčku, už rozhodně neuchýlím. ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Naprostá zoufalost. Za celý film jsem se jen jednou pousmál a to je na pokračování Blbý a blbější hodně málo. Herci ve vedlejších úlohách působí až amaterským dojmem.Jake a Lloyde sice vypadají tak trochu jako z prvního dílu, ale to je asi tak vše. Děj je ještě víc o ničem než ve většině podobných komedií a nuda vás užírá od hlavy až k patě po celých 85(naštěstí tak málo) minut. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Během závěrečných titulků vpravo na obrazovce běží nepovedené scény z natáčení. (ČSFD)
  • Mnoho mladých herců v tomto filmu, jsou velkými fanoušky původní komedie Blbý a Blbější. (Pumiiix)
  • Film se natáčel v Mariette, v Buckhead a v Atlantě v Georgii a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama