Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (244)

Hakha odpad!

všechny recenze uživatele

Jedno z nejhorších pokusů, natočit film podle úspěšné jedničky, který jsem kdy viděl. Farrellyovy mě pobavili hromadou gagů se zajímavým příběhem a výbornými herci, zde není nic. Katastrofální herci, kteří nejsou zábavní ani v jednom okamžiku a režie Millera je strašná. Zbytečně, hloupě a mizerně zfilmovaný film, který si zaslouží pouze odpad! a pořádnou facku... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ještě se ptáte proč netočit pokračování úspěšných titulů, které mají s původním snímkem společných jen několik slov ve svém názvu? Toaletně parazitující prequel Carreyho průlomových let je opravdu „blbý a místy ještě blbější“!!!!! Ale abych nebyl jenom zlý…….Olsenovo ztvárnění mladého Carreyho je celkem věrným představením. ()

Reklama

solskjaer 

všechny recenze uživatele

Špatný pokus o pokračování perfektní komedie. Tvůrcům nepomohli ani podobné účesy a vizuálně podobní herci. Co ale odsuzuji nejvíce je naprostá scénářová nicota. Scénář je bezduchý a dialogy stojí a padají na holých vycucaných rádoby vtipných větách. Prostě všechno špatně. Toto pokračování nemělo vzniknout. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Sice jsem to neviděl úplně celý, ale myslim, že na začátku se nedělo nic, co by zachránilo mé hodnocení. Jedinou hvězdičku tomu snad dávám i za to, že v takovémhle skvostu začínal Shia LaBeouf. Nic jinýho tam vtipnýho nebylo. Pouze vulgární, fekální a nopravdu nepovedenej humor. Jim Carrey a Jeff Daniels nejdou nahradit, prostě nejdou. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

První díl jsem (zatím) neviděl, ale bylo mi řečeno, že na něj tenhle nenavazuje, takže proč se na něj nepodívat když hraje v televizi.. Přihlouplá komedie, patřící pouze pro televize jako je Nova. Vyloženě špatná není, párkrát jsem se zasmál, ale celkově není film ničím zajímavý. Čekám že 1. díl bude mnohem lepší. 29% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Děj filmu se odehrává v roce 1986. (ČSFD)
  • Mnoho mladých herců v tomto filmu, jsou velkými fanoušky původní komedie Blbý a Blbější. (Pumiiix)
  • Film se natáčel v Mariette, v Buckhead a v Atlantě v Georgii a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama