Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (244)

kingik 

všechny recenze uživatele

Ředitel Collins systematicky okrádá školu a chce získat stotisícový grant podmíněný založením zvláštní třídy, aby si mohl se svačinářkou Hellerovou koupit bydlení na pláži Waikiki. Harry s Lloydem jsou tedy zařazeni do zvláštní třídy. Od inspektora se dozví, že přijede sám zakladatel grantu, aby mu předal šek. A milý Harry s Lloydem překazí plány arogantnímu řediteli, a ještě se tak trochu zamilují do jedné slečny. Pobavil jsem se, ale zase ne nějak královsky, ale gagů je na skladě hodně a bylo poměrně z čeho vybírat. Navíc, Eric Christian Olsen a Derek Richardson jsou svým předlohám z předchozího filmu podobní a jejich mladší vydání Harryho a Lloyda táhne film velmi spolehlivě. ()

Rawar 

všechny recenze uživatele

" přijď v sedm " " Hodin ??? " ... " říkala něco o něčem " ... " holky jsou pro buzíky " ... " co zíráš ty vopice vošklivá " ... " celý to tu posral, pane bože, celý můj dům je posraný, je to tadý samý hovno " ... " táhni ksychte prdelní " ... "máte pravdu kapitáne, je to krysa " ... " umím otočit všemi kohoutky ve tvém domě, dokonce i u hadice " " ale z hadice vodu nepijeme, že ne ? " " NE !!! " Tohle je prostě totální úlet a měl jsem to rád jako týnejdžr a mám to rád pořád :-D Jaké štěstí, že nedávno dávali slabší, původní jedničku :-) Alespoň jsem si vzpomněl na tuhle milou, nostalgickou hříčku :-) ()

Reklama

pistik odpad!

všechny recenze uživatele

Len veľmi málo filmov je takých zlých, že vám je z nich naozaj zle. Tento je ich kráľom. Ani si nepamätám, kedy som bol naposledy taký urazený. Skvelej komédie, akou Blbý a blbší nepochybne je, urobiť takýto prequel je hanbou. Film má nielenže bezduchý scenár založený výhradne na fekáliach a podpiremerné herecké výkony, ale, čo je najhoršie, robí zlú službu aj svojmu predchodcu. Po tomto filme totižto vyzerá, že Harry a Lloyd sú mentálne retardovaný, čo v pôvodnom filme rozhodne neboli. Postavy sa chovajú chaoticky a iracionálne a navyše, akoby utiekli z Mental Hospital. Za tento film by mal režisér a scenárista vysieť a filmoví producenti by sa mali ospravedlniť celému svetu, chodiť od domu k domu a každému v susedstve povedať, že sú perverzný úchyláci. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Deväť rokov po uvedení šialenej komédie "Blbý a blbší", v ktorej nápadito uleteným spôsobom zahrali hlavné postavy Jeff Daniels a Jim Carrey, vzniklo toto teenagerské pokračovanie. Príbeh dvoch mierne retardovaných priateľov Lloyda Christmasa a Harryho Dunne sa vracia do ich stredoškolských rokov. Ústredné duo tu stvárnili mladistvé karikatúry pôvodných hercov. Celý tento film je vlastne len smiešna karikatúra úspešného snímku z roku 1994. Blbý "Blbý a ešte blbší" je blbosť pre blbých blbcov. * ()

juta 

všechny recenze uživatele

Každý ví, že pokračování filmu, který měl úspěch, musí být horší. K tomu všemu se změní skvělé původní obsazení na neznámé tváře, které nemohou dosahovat takových kvalit jako původní sebranka. Proto také má tohle pokračování tak špatné hodnocení díky lidem, kteří mu nedají šanci. Svým způsobem je tohle pokračování také vyvedené. Člověk se tu nasměje opravdu hodně věcem. Takže pod tři hvězdičky nikdo normální (který ocení komedii) jít nemůže. Lepší průměr. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel v Mariette, v Buckhead a v Atlantě v Georgii a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Během závěrečných titulků vpravo na obrazovce běží nepovedené scény z natáčení. (ČSFD)

Reklama

Reklama