Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (244)

juta 

všechny recenze uživatele

Každý ví, že pokračování filmu, který měl úspěch, musí být horší. K tomu všemu se změní skvělé původní obsazení na neznámé tváře, které nemohou dosahovat takových kvalit jako původní sebranka. Proto také má tohle pokračování tak špatné hodnocení díky lidem, kteří mu nedají šanci. Svým způsobem je tohle pokračování také vyvedené. Člověk se tu nasměje opravdu hodně věcem. Takže pod tři hvězdičky nikdo normální (který ocení komedii) jít nemůže. Lepší průměr. ()

JosefTomas odpad!

všechny recenze uživatele

Jak jsem dal u pokračování filmu Maska, tak zde musím udělat to samé, dávám odpad, vím sice, že ten film musel někdo natočit, ale to raději natočím jiný film, který si nepůjčuje jméno slavné značky, takže musím dát 0%, protože tu hlavně není Jim Carrey, který umí díky hereckým schopnostem zvednout kvalitu jakéhokoliv film, ve kterém hraje. 0% ()

Reklama

mikulíšek odpad!

všechny recenze uživatele

Zatímco Blbý a blbější 1 je kultovní sofistikovaná stupidita s cíleně dávkovaným humorem, Blbý a ještě blbější předvádí další rozměr trapnosti, který je za hranicemi lidského chápání. Vydržel jsem se dívat asi do třetiny filmu s nadějí, že se z něj stane oplzlá high-school komedie s nahými nadry a problémy co s nimy, která i když nepředstavuje dostatečnou intelektuální potravu nabízí obvykle debilnost nižšího řádu. ()

Attta odpad!

všechny recenze uživatele

Vyloženě trapná zálažitost. Asi něco jako kdyby nějaký střelený a primitivnější puberťák napsal na papír svoje představy a pak je zfilmoval. Hodně uživatelů zde píše, že to bylo nechutné, ale s tím tak plně nesouhlasím. A i kdyby tento film nechutný byl, nemyslím si, že to je ten důvod proč bych snižoval hodnocení na opad. Film je prostě jednoduše trapný. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Blby a blbejsi je jedna z nejlepsich komedii, tohle pokracovani je sice stupidni, ale zabavne stupidni. Tvurci jako kdyby se vyzivaly ve vymysleni co nejdebilnejsi kokotiny a ve vysledku to je vetsinou vtipny. Navic z vtipu s hovnama sem nemoh. Ale je tu vic perfektnich foru, jako treba majitel benzinky. Ale na druhou stranu, neustale opakovani nekterejch foru uz po case pusobilo trochu trapne. Pribeh taky neni nejhorsi a vysvetli jak vzniklo kamaradstvi a navic je tu slusna zapletka. Herecky obsazeni se tvurcum fakt povedlo, ani ne tak Harry, ale Lloyd je fakt perfektni. Jiste, na Carreyho nema, ale je mu nehorazne podobnej a rozhodne me svym vykonem neurazil. Eugena Levyho znam jen z prcicek a tahle role mu nejak zvlast nesedla. Pokud budete cekat inteligentni zabavu, bezte se rovnou obesit, ale pokud uverite nazvu filmu, budete se dobre bavit. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Děj filmu se odehrává v roce 1986. (ČSFD)
  • Film se natáčel v Mariette, v Buckhead a v Atlantě v Georgii a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama