Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (244)

juta 

všechny recenze uživatele

Každý ví, že pokračování filmu, který měl úspěch, musí být horší. K tomu všemu se změní skvělé původní obsazení na neznámé tváře, které nemohou dosahovat takových kvalit jako původní sebranka. Proto také má tohle pokračování tak špatné hodnocení díky lidem, kteří mu nedají šanci. Svým způsobem je tohle pokračování také vyvedené. Člověk se tu nasměje opravdu hodně věcem. Takže pod tři hvězdičky nikdo normální (který ocení komedii) jít nemůže. Lepší průměr. ()

mikulíšek odpad!

všechny recenze uživatele

Zatímco Blbý a blbější 1 je kultovní sofistikovaná stupidita s cíleně dávkovaným humorem, Blbý a ještě blbější předvádí další rozměr trapnosti, který je za hranicemi lidského chápání. Vydržel jsem se dívat asi do třetiny filmu s nadějí, že se z něj stane oplzlá high-school komedie s nahými nadry a problémy co s nimy, která i když nepředstavuje dostatečnou intelektuální potravu nabízí obvykle debilnost nižšího řádu. ()

Reklama

Hakha odpad!

všechny recenze uživatele

Jedno z nejhorších pokusů, natočit film podle úspěšné jedničky, který jsem kdy viděl. Farrellyovy mě pobavili hromadou gagů se zajímavým příběhem a výbornými herci, zde není nic. Katastrofální herci, kteří nejsou zábavní ani v jednom okamžiku a režie Millera je strašná. Zbytečně, hloupě a mizerně zfilmovaný film, který si zaslouží pouze odpad! a pořádnou facku... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je totálně dementní, vymaštěnej, ubohej film, jenže já se stejně ukrutně bavil. Harry s Lloydem dokážou vykouzlit neskutečný situace a hlavně některý jsou nezapomenutelný, ale zase na druhou stranu, ostatní výplň filmu je už na hodně nízký úrovni a když zrovna Harry s Lloydem nic nevyváděj tak je to docela nudící. Taky je v některých scénách dost cítit krádež dobrých fórků z Blbý a blbější a možná je hlavní dvojice až trokšu moc retardovaná, ale co, bavil jsem se skvěle, tak proč nedat 4* ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Zásadní chybu vidím v tom, že tvůrci tak násilně roubovali dvě hlavní postavy (účesy, zuby, mimika, oblečení) na předlohu (Daniels/Carrey), že se nakonec musela vloudit ošemetná otázka: "a nebylo by lepší, kdyby to rovnou hráli ti původní exoti?" Ono to totiž paradoxně nebylo na původním filmu to nejlepší (ti xichti), šlo spíš o to, jaké laviny dokážou svou blbostí uvolnit. Zde se jaksi vyplýtvala veškerá snaha na tom, aby ti dva panáci vypadali co nejvíce jako předloha. Ne, takový kýč nemohu doporučit ani paní Šu... Ša... Šuka... Šakalový. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel v Mariette, v Buckhead a v Atlantě v Georgii a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Během závěrečných titulků vpravo na obrazovce běží nepovedené scény z natáčení. (ČSFD)

Reklama

Reklama