Reklama

Reklama

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda

  • USA Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lloyd Christmas a Harry Dunne se seznámili hned první školní den. Bok po boku od té doby čelí nástrahám školního systému a života vůbec. Brzy se však budou muset postavit většímu nepříteli, než jakým je jim vzdělání. Ředitel školy Collins a jeho přítelkyně Hellerová chtějí Harryho s Lloydem zneužít, aby na jejich úkor získali grant ve výši 100 000 dolarů na otevření speciální třídy. Jenže přechytračit blbého a blbějšího je úkol i nad síly zasloužilého a mazaného ředitele. Obzvlášť když se na jejich stranu postaví půvabná reportérka školního časopisu Jessica Matthewsová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (244)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Na tento film som bol zvedavý. Pôvodný film mám veľmi rád a videl som ho nespočetne krát. Dosť som pochyboval, že neznámi mladí herci prekonajú, alebo sa aspoň vyrovnajú fantastickému Carreymu s Danielsom. Moje pochybnosti sa naplnili. Nesympatickí herci, blbé a niekedy ešte blbšie vtipy, ktoré ma veľmi nerozosmiali. Česť výnimkám. Škoda, že filmári nevyťažil z dobrého nápadu trochu viac. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Blby a blbejsi je jedna z nejlepsich komedii, tohle pokracovani je sice stupidni, ale zabavne stupidni. Tvurci jako kdyby se vyzivaly ve vymysleni co nejdebilnejsi kokotiny a ve vysledku to je vetsinou vtipny. Navic z vtipu s hovnama sem nemoh. Ale je tu vic perfektnich foru, jako treba majitel benzinky. Ale na druhou stranu, neustale opakovani nekterejch foru uz po case pusobilo trochu trapne. Pribeh taky neni nejhorsi a vysvetli jak vzniklo kamaradstvi a navic je tu slusna zapletka. Herecky obsazeni se tvurcum fakt povedlo, ani ne tak Harry, ale Lloyd je fakt perfektni. Jiste, na Carreyho nema, ale je mu nehorazne podobnej a rozhodne me svym vykonem neurazil. Eugena Levyho znam jen z prcicek a tahle role mu nejak zvlast nesedla. Pokud budete cekat inteligentni zabavu, bezte se rovnou obesit, ale pokud uverite nazvu filmu, budete se dobre bavit. ()

Reklama

Ssoumess 

všechny recenze uživatele

No díval jsem se na to jen proto že to má tady tak nízký hodnocení a chtěl jsem vidět jak moc je to blbý... a moc. Trapné, bez jakékoli zápletky, nápadu. Doma jsem to vydržel, protože jsem si dal pívo a natáhl jsem se na gauč, ale z kina bych asi utekl a brečel nad ztracenými penězi. Dávám 1bod za hezký baby a 1bod za dvě jediné vydařené scény - otec Jessiky vs. Harryho hovna. 2/10 ()

mikulíšek odpad!

všechny recenze uživatele

Zatímco Blbý a blbější 1 je kultovní sofistikovaná stupidita s cíleně dávkovaným humorem, Blbý a ještě blbější předvádí další rozměr trapnosti, který je za hranicemi lidského chápání. Vydržel jsem se dívat asi do třetiny filmu s nadějí, že se z něj stane oplzlá high-school komedie s nahými nadry a problémy co s nimy, která i když nepředstavuje dostatečnou intelektuální potravu nabízí obvykle debilnost nižšího řádu. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Pitomá jednička je v porovnání s týmhle prequelem film nezměrných kvalit. Není to úplně odpad, hodně scén se celkem povedlo a Eric Christian Olsen je mladý Jim jak vyšitý, ale šem musí být jasné, že to kvalit celkem fajn jedničky nebude dosahovat. S přehledem nejlepší scény jsou s otcem Jessicy, ať už u nich v koupelně nebo při závěrečném pomrknutí, u obou jsem se upřímně zasmál, jenže zbytek stojí fakt za starou belu. Harry a Lloyd se potkají na začátku sedmé minuty tak, že do sebe vrazí. Tím by příběh mohl být vyřešený a film tak měl skončit, já bych dal 2* za ucházející úvod a neviděl zbytek...PS - Mladej Shia vypadá skoro stejně jako současnej Shia :)) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Děj filmu se odehrává v roce 1986. (ČSFD)
  • Během závěrečných titulků vpravo na obrazovce běží nepovedené scény z natáčení. (ČSFD)

Reklama

Reklama