Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak se mohlo stát, že shnilé mrtvoly začaly chodit po ulicích? Dva kamarádi se chtěli pobavit kanadským žertíkem a náhodou se vloupali do tajné laboratoře, kde náhodou našli zmraženou živou mrtvolu a náhodou ji oživili. A to byl jenom začátek. Příšery, krev, vybuchující hlavy a hrdinové se jmény jako "Brad" a "Cindy" - nenaskakuje vám husí kůže už teď? (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

gumli 

všechny recenze uživatele

Je pravda,že je to dosť hlúpy film,ale svojím spôsobom je to zábava ako stvorená na oddych.Niektoré scény vzbudzovali úsmev,napríklad mladé dievča s plameňometom v ruke.Začiatok filmu bol ale naozaj dobrý,čiernobielo v roku 1959.Je to taký typický teenagersky horror 80-tich rokov,v tých rokoch vzniklo dosť hodne takýchto filmov triedy B.Je to aj horror,aj scifi a určite aj komédia. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Sorry, kámo. Neber si to osobne.“ Skvelý Tom Atkins. Ladenie do komédie mi u hororov skoro vždy vadí, ale tu to bolo celkom fajn. Postavy sympatické, atmosféra osemdesiatok adekvátna. Poteší nepredvídateľný scenár. UFO, zombies, vybuchujúce lebky, kosačka, rande, slimáky a plameňomet. Plameňomet pochopiteľne nesmie chýbať. A ten mechanizmus s prostredníkom sa budem musieť naučiť. Negatívnejšie hodnotím pomerne veľké množstvo hluchých, neveľmi zaujímavých scén. Našťastie to zakaždým zas pomerne rýchlo chytí tempo. P.S. - A ja že odkiaľ poznám toho týpka. Tak idem na imdb. A on to Rusty! ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Průměrnej horor z osmdesátých let, kterej těží jen a pouze z kvalitně hláškujícího detektiva a z posledních 15ti minut, kde to mladá dvojice rozjede s plamenometem a brokárnou, navíc posléze ještě v malým náznaku se sekačkou a rozstřeluje tam a upaluje chodící mrtvoly ovládaný nějakým slizkým bordelem z vesmíru, kterej má rád mozky a doplňuje je ještě nasranej detektiv s pistolí, ale to je tak všechno, protože v první hodině se toho fakt moc neuděje, gore prakticky žádný a masky průměrný a vražd je hodně střídmě a dalo by se říct, že tam vlastně skoro ani nejsou ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Sajrajt z vesmíru v podobe slimákov sa množí v mozgoch americkej mládeže. Samozrejme, že ich tie slimáky pritom zabijú a ovládajú mŕtvu schránka, čím sa dostávame k zombie. Slovo, ktoré tu dokonca odznie ak by sme boli náhodou zmätení na koho sa to vlastne dívame. Debut najlepšieho kamaráta Shane Blacka sa vyznačuje skutočným fanúšikovským zápalom pre vec. Humoru by mohlo byť viac, niekedy sa zdá, že film nevie kam sa posúvať, každopádne ako jednohubka (oddychovka) neurazí. Jediné čo ma tak trošku zamrzelo je, že pekná Jill Whitlow sa po tomto kúsku nijako kariérne neposunula a nemôžem si ju vychutnať vo viacerých filmoch. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kdyby byl jednadevadesátý rok a já se na ten film díval na půjčeném videopřehrávači na ojeté videokazetě s dvacátou kopií filmu s amatérským jednohlasým dabingem, zcela jistě bych to ocenil mnohem více, protože v té době jsme podobné filmy hltali a byli pro nás novinkou. Dneska už ale ten film musím trochu strhat. Prvních 40 minut je čistě odpadových. Hloupá mládež s blbým chováním a debilně-stupidními kecy; všechny možné charaktery na jaké si vzpomenete jsou tady dovedeny skoro až ad absurdum. Zcela určitě alespoň částečně za to může opravdu otřesný český dabing. Trochu se to rozjede až ve druhé půlce, objeví se nějací zombíci a trocha humoru a taky přesně ta atmosféra osmdesátkovejch hororů o mládeži, ta to trochu zachraňuje. Ono to není zase tak moc blbej film, jen je důležité od něj nic nečekat a klidně i první půlhodinu přeskočit. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (6)

  • "Corman University" je odkaz na režiséra a producenta Rogera Cormana. (Chatterer)

Reklama

Reklama