Reklama

Reklama

Smrtelná kořist

  • USA Deadly Prey
Trailer

Brutální skupina žoldnéřů unese lidi, které chce použít jako živé terče při výcviku svých jednotek. Ovšem únosem Michaela Dantona udělali velkou chybu, role se obrací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

p.i.t.b.u.l 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl jeden z prvních filmů, které jsem si půjčil z videopůjčovny. Ve své době, kdy světu vládli Rambo a Komando, byl i tento film, jedním z mnoha, který mně utkvěl v paměti. Dlouho jsem si nemohl vzpomenout na jeho název, jen jsem si vybavoval určité scény. Až do dnes. Často se nestává, že bych komentoval takto staré tituly, ale z nostalgie k VHS jsem se rozhodl přidat komentář i k tomuto filmu. Dnes bych se takovému filmu vysmál. Není snad nic horšího, než když jeden chlápek porazí celou armádu za použití nekonečné munice v jednom zásobníku. Tak typické u akčních filmu v 80.letech. Nicméně některé scény byly povedené a na svou dobu to byl v celku slušný biják. Nechyběla akce, napětí, hlavní hrdina byl sympaťák. Dnes by to byl odpad se vším všudy. Kdysi, to byl solidní akční snímek, který úspěšně koloval videopůjčovnami. Na svou dobu 60%. ()

bratr.Milan 

všechny recenze uživatele

Ách, ty vzpomínky! Viděl jsem tento filmový počin během mého dospívání, když ho koupil můj otec na videokazetě. Ani tehdy mě nijak zvlášť neoslovil, ale rozhodně ve mě zanechal hlubokou stopu. Pocity z jeho sledování bych popsal asi jako "plavat v želatině". Nedávno jsem se k němu za zvláštních okolností znovu dostal, tak jsem si pustil pár scén. Na celý film se už nepodívám ani z nostalgie. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Ted Prior běhá polonahej po lese v malých trenkách, jí žížaly a likviduje vojsko po desítkách, který ho chtělo použít jako kořist pro výcvik svých vojáků, jenže to netušili, že Ted je elitní vysvalenej Rambo kříženej s Johnem Matrixem. Prostě jasný osmdesátkový akční béčko přesně na vymletí mozku, který na nic nečeká, nezdržuje se s vysvětlováním příběhu nebo nedejbože s charakterama a stříhá si to od akce k akci jak to zrovna vyjde ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Někdo viděl První krev a rozhodl se natočit poloamatérskou verzi, kde nic nedává smysl. Ale co je důležité, nedává to smysl zábavně, neřeší se, jestli měla postava před střihem čepici nebo ne, že hlavní postava běhá bosa a beze zbraně, přitom by si mohla vzít bouchačka a boty lidí, které zabila atd. Ale jako solidní výplach dobrý. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

K této záležitosti není možné přistupovat jako filmu. Zaprvé se jedná o zástupce třídy D, tedy ani akční béčko, ale rovnou úplná undergroundová perla, ve které se jede vše na první dobrou. V jednom záběru máme 5 vojáků, pak jeden umře a v dalším je jich třeba 6, zkrátka nikdo si tady neláme s ničím hlavu. Běhá se po lese, hlavní hrdina je takový John Rambo Matrix. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama