Reklama

Reklama

Stín v oblacích

  • Nový Zéland Shadow in the Cloud (více)
Trailer 1

Dôstojníčka letectva Maude Garrettová dostane v auguste 1943 za úlohu previezť prísne tajné dokumenty z Aucklandu na Novom Zélande na Samou. Na leteckej základni sa stane svedkom nevysvetliteľného zmiznutia pracovníka, ktorý odbavuje batožinu, keď sa jej zrazu záhadne stratí priamo pred očami. Posádka lietadla privíta novú pilotku posmešne a s nedôverou, veď žena v takej dôležitej funkcii bola v tom čase veľkou výnimkou. Maude si všimne záhadného tvora, ktorý sa drží na spodnej strane krídla bombardéra, čo väčšina posádky odmieta a neuverí tomu ani vo chvíli, keď ho tiež uvidí na vlastné oči. Po štarte musia piloti riešiť sériu nečakaných problémov, ktoré korunuje rádiová správa, podľa ktorej Maude Garretová v skutočnosti neexistuje. Maude sa prizná, že je vydatá a na palubu nastúpila pod svojím rodným menom. To však je len začiatok desivého príbehu. Z diaľky sa už blížia nepriateľské japonské stíhačky a na palube lietadla začína útočiť podivný tvor podobný kryse či gremlinovi. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (148)

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak jako sorry, ale aby ženská za války propašovala mimino na bombardér to je tedy něco. Kdo takovej nesmysl proboha mohl vymyslet... Jinak ze začátku snesitelný béčko, ovšem po objevení opravdu hnusný digitální potvory šlo vše do kopru. To je opravdu těžký v dnešní době natočit normální béčko bez digitálních sraček a alespoň s trošku logickým dějem? ()

Strandmon 

všechny recenze uživatele

Absolutní podivnost. Záčátek byl celkem slibný.. záhadný balíček, komorní prostředí, slušné herecké obsazení i několik vtipných hlášek. Ovšem jakmile Chloe vyleze ze svého kokpitu, tak film sklouzne k naprostému žánrovému bordelu. Scénář je absolutně stupidní, každých 10 vteřin se porušují fyzikální zákony a tak se film občas dostavá až za hranice přijatelnosti. 2 hvězdičky za zábavnost, která tu je i díky pouhým 80ti minutám, ale jinak vůbec nechápu, co nám tvůrci chtěli tímto počinem sdělit. ()

Reklama

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Horor... Hororem zde bylo jen to, že jsem tuto slátaninu sledoval. Fakt by mě zajímalo, čím se to vlastně tvůrci filmu na tom Zélandu sjížděli, když dokázali sepsat, zaplatit a natočit takový mozkový průjem. Každá jednotlivá část příběhu byla sama o sobě stupidní, ovšem ve chvíli, kdy se tyto jednotlivosti spojily do jednoho bizarního celku, spadl pověstný exkrement do stejně pověstného větráku. A najednou bylo to svinstvo všude kolem. Jediným pozitivem pro mě byla Kate Bush při závěrečných titulcích, ale ani ona už nemohla nic zachránit. / Poučení: Pokud tě napadne napsat příběh v němž se vyskytuje B-17, obludka, dítě, žena, černoch, variace na pana Tau, feminismus a šovinismus, to vše zasazeno do roku 1943, dej si sám přes držku a začni dělat něco užitečného. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Chloë ,,Pôvabná,, Moretz, je tu opäť za kick ass. A to v závere doslova. Už som myslel, že si nasadí aj fialovú škrabošku. Akčné scény svojou sladkou prehnanosťou a nerealističnosťou, vyvoláva úsmev a nebyť krátkej minutáže, ktorá skôr vytvorí pocit že sledujete dlhšiu epizódu z TALES FROM THE CRYPT, či AMAZING STORIES, nebolo by to až tak za veľa. Mišmaš ako od chlapcov od piva. ()

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Kroutil sem vočima, ještě, že v tomhle případě byly kina zavřená, první půle ve stylu Ivánku kamaráde, kde stačil zvuk dialogů a na pozadí nehybný obrázek Chloe ksichtící se do kamery versus druhá půle naprosto infantilně-fantastická záchrana letadla jejich pár pasažérů před vážně myšlenou přerostlou corona mutací z Malajsie nebo co. Korektní doba nám dává nejen ve filmovém průjmyslu zabrat a tak nejen, že musí být obsaženy všechny možné rasy, odrudy, kmeny nejrůznějších xeno-fobo-homo a jiných edge současníků, též se můžeme těšit i na řadu nezničitelných ženských hrdinek, protože svět je tak macho a málo femi, chlapi sou svině a krom bílého výtoku jsou úplně k hovnu, navíc muži jakožto smradlavé a chlupaté opice nikdy nepochopí ženský jemnocit.. to se z toho chce jedné(omu) zvracet. ;) ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama