Reklama

Reklama

Vlk ze Snow Hollow

  • USA The Wolf of Snow Hollow (více)
Trailer

V tomto napínavém thrilleru musí maloměstský šerif, který se potýká s nevydařeným manželstvím, vzpurnou dcerou a průměrným oddělením, vyřešit sérii brutálních vražd, k nimž dochází za každého úplňku. Zatímco ho pátrání po vrahovi pohlcuje, snaží se sám sobě připomenout, že žádní vlkodlaci neexistují... nebo snad ano? (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Hektický film plný nesympatických postav - miluju! Je to komedie, na které je vtipné, jak v ní není naprosto nic k smíchu a všechno je jen absolutně trapné a upachtěné. Nejdřív jsem si myslel, že si měl Cummings najít aspoň charismatičtějšího herce do čela, ale pak mi došlo, že právě to by byla chyba. Ten film je o tom, jak se nic nedaří, jak nic není správně a nic nefunguje. Škoda, že identita vraha nebyla vyřešena nápaditěji, ale zase... kdyby v tom filmu bylo něco správně, nebylo by to špatně? ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Jimi to poňal svojsky. Do hororvého thrileru zasadil dosť na hranu posunutú postavu zástupcu šerifa, ktorý robí viac do prieku ako nie. Nie žeby to nebolo vtipné, ale čo je toto za mix žánrov? Plus ani motivácia vraha nebola nejak extra objasnená. Na môj vkus trochu guláš. Severania by z toho spravili skvelú mrzivú komédiu, amíci len toto. 2 z 5 ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

„Absolvoval jsi forenzní psychologii...na Googlu? Prosím, pouč nás!” - V hororově-komediálním thrilleru The Wolf of Snow Hollow se určitě dá najít pár vtipných hlášek i několik solidních lekaček, nicméně z nějakého důvodu to dohromady moc nefunguje. Základem dobrého filmu by měl být kvalitní scénář, tenhle však nepatří zrovna k nejzdařilejším. Přitom malebné horské prostředí, kde se děj odehrává, mohlo posloužit jako skvělá kulisa k řádně mrazivému hororu. (40%) ()

MIMIC 

všechny recenze uživatele

Psychologický príbeh o duševných problémoch jedného policajta, na ktorý sa akoby len tak pomimo nabalil motív vlkolaka. O hrôzu tu ide až v druhom (alebo treťom) rade. V niektorých momentoch je film strihovo zaujímavo poňatý, ako keby si režisér bol spomenul na Deconstructing Harry od Woodyho Allena. Filmársky zaujímavý je aj spôsob, akým vsugerovať divákovi, že človek, na ktorého sa pozerá, je v skutočnosti vyšší asi o 35 cm, ten záver by som chcel vidieť ešte raz. Nuž a po neskutočne dlhej dobe je tu príležitosť pochváliť aj plagát, ktorý má k mainstreamu ďaleko asi tak ako ja do kráľovstva nebeského. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Tohle jakoby narazilo na hranici geniality, ve vší béčkoidní svéráznosti se to odrazilo zpět někde do nadprůměru a tam to ve sněhu zůstalo zcela laxně ležet s cigárem a spokojeným broukáním na rtech.. Je to příliš vypiplané aby Cummings nevěděl co dělá.. Je to příliš rafinované aby to divák prokouknul.. Je to místy skoro nedivácké.. Nemá to žádnou závažnější ambici... Ale když člověk na tu vlnu dobře naskočí, tak to nějakým zvláštním způsobem funguje.. Mám cukání přikopnout tu čtvrtou rudou, jen nevím jak to (třeba i jen sobě) odůvodnit... Možná za toho R. Fostera ve své poslední roli? Nebo za finále které jakoby vypadlo z Mlčení jehňátek? ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Poslední film Roberta Forstera (šerif), který 11. října 2019 podlehl rakovině mozku. Film je věnován jeho památce. (Stanislaus)

Reklama

Reklama