Reklama

Reklama

Vlk ze Snow Hollow

  • USA The Wolf of Snow Hollow (více)
Trailer

V tomto napínavém thrilleru musí maloměstský šerif, který se potýká s nevydařeným manželstvím, vzpurnou dcerou a průměrným oddělením, vyřešit sérii brutálních vražd, k nimž dochází za každého úplňku. Zatímco ho pátrání po vrahovi pohlcuje, snaží se sám sobě připomenout, že žádní vlkodlaci neexistují... nebo snad ano? (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

evilmind odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, kde byla ta komediální část jako, neviděl jsem tam ani náznak vtipu. Ne jako vážně, to musí snad být nějaká cut verze, kde jsou vystříhány všechny vtipy? A vlastně by to pak i dávalo smysl, protože celou dobu jsem si říkal, že tohle musel stříhat nějakej úplněj amatér, řazení scén často nedává vůbec smysl, a když se k tomu přičtou jedni z nejhorších herců a nesmyslné dialogy, máte zaděláno na opravdové utrpení. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Zajímavé a oku lahodící lokace zasněžené krajiny, docela neotřelé a originální závěrečné rozuzlení příběhu a jedna z posledních rolí hereckého veterána Roberta Forstera (např. Aligátor, Delta Force), jsou rozhodně plusem. Minusem je nepříliš sympatický hlavní hrdina a především to, že celý film působí strašně lacině, za což může slabší scénář i průměrná režie. Ve finále z toho vyjde vlkodlačí horůrek, kterých jsou tucty a vyniká jen tím zajímavým závěrem. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Myslím, že od AMERICKÉHO VLKODLAKA V LONDÝNE, sme tu nemali humornejší pohľad na lycantropiu. Perfektne vyprofilované a zahrané charaktery, pričom snímok stavia hlavne na nich. Nieje tu ani gore ( možno trošičku ) a ani nevidno v plnej poľnej Vlkodlaka. Je to proste viac mimo žánru, ale o to lepšie vo vyznení. Ak by tu boli aspekty, ktoré tento film pomíja, možno by to bolo u mňa za menej, alebo možno by som urval celú hutnú päťku. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Zvláštní mix hororu a komediálního drama jehož humor spočívá v tom že to vlastně k smíchu neni. Někdy to fungovalo, někdy to bylo trapný, každopádně během filmu jsem si záměrně nesympatickou hlavní postavu docela oblíbil a musim říct že to zahrál (i zrežíroval) dobře. Horší už je to samozřejmě po vlkodlačí stránce neboť to vyšetřování je tak chaotický že člověk postupně ztrácí zájem i pozornost. V podstatě líbilo, ale dokázal bych si to představit mnohem lepší. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Vlastně docela dost povedený film, který je technicky zručný, překvapivý i napínavý. Cummings ale neměl do hlavní role obsazovat sebe. Role mu nesedla. Je prostě jen nesympatická až karikaturní. Potěší poslední filmová role Forstera, kterého už i dějově přidržují na nohách. Měl jsem ho rád. Nevybral si špatný film na závěr. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Poslední film Roberta Forstera (šerif), který 11. října 2019 podlehl rakovině mozku. Film je věnován jeho památce. (Stanislaus)

Reklama

Reklama