foto

Jim Cummings

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jim Cummings (USA) je herec, režisér a scenárista z New Orleans. Scénář ke svému krátkému filmu Thunder Road napsal během svého dojíždění do práce a získal s ním mimo jiné Hlavní cenu na festivalu v Sundance 2016.

Festival krátkých filmů Praha

Herecká filmografie

Filmy

2018 Thunder Road
2016 Thunder Road
2015 13 Cameras

TV seriály

2017 Příběh služebnice (TV seriál)
Pozdě (S01E03)
The Minutes Collection (TV seriál)
2016 Casual (TV seriál)
Trivial Pursuit (S02E02)

Producentská filmografie

Filmy

2015 13 Cameras

Režijní filmografie

Filmy

2018 Thunder Road
2016 Přepadení
Thunder Road

TV seriály

2017 The Minutes Collection (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Thunder Road
2016 Přepadení
Thunder Road

TV seriály

2017 The Minutes Collection (TV seriál)

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Přepadení

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace