Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý obchodník s falšovaným značkovým textilním zbožím Marcus Ray se díky kamarádovi Tommymu Hendricksovi rozhodl přistoupit na legální podnikání. Bez vlastního přičinění se však zaplete do mezinárodního spiknutí, jehož cílem je distribuce tisícovek miniaturních bomb do celého světa, které jsou ukryté ve falešných značkových hračkách či oblečení. Marcus netuší, kdo je přítel a kdo ne... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

Canniosh 

všechny recenze uživatele

Je sice pravda, že van Damme je králem béčkových snímků, ale zařazení tohoto filmu do kategorie "béčko" by bylo potupou ostatních béčkových snímků. Jedná se o slátaninu nejvyššího stupně, kterou od označení "odpad" zachraňuje jen má nostalgická oblíbenost z dětství "herce" van Damma. Škoda, možná by nebylo na škodu trochu ubrat na efektnostech při soubojích a rádoby zajímavém střihu kamer a více se zaměřit na příběh a pointu. Závěrem: o tomhle filmu se dá s klidným svědomím říci, že je špatný ... ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Debilně nastříhaná, klipovitá akce likviduje tento film. Tedy ne že by zbytek byl kdoví jaký zázrak, ale Van Damme tvoří s Schneiderem (který tu není tak nemožný jako obvykle) docela ok dvojici. Dál bych si rozhodně uměl představit více martial arts bitek, ne jenom samé přestřelky. Aspoň že na tu LeluRochon se hezky dívalo. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Zvláštne pojatie, zlá kamera a niektoré nepochopiteľné rádoby "vychytávky" mi skazili film. Pritom Van Damme a Schneider sa snžia a ide im to. Knock Off je film kde je slušná akcia a dá sa pri tom zasmiať. Výborné preteky v úvode. Ale režisér film doslova posral. Snažil sa zlúčiť klasickú vandamovku s štýlom Jackieho Chana a obohatiť o niektoré nasilu cool zábery. Nepodarilo sa. Hark Tsui je jediný dôvod prečo je ten film slabý. Inak potenciál vysoký. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Van Damme zkusil buddy movie a nebyl to nejlepší nápad.Geniální akční scény a i překvapivě dobrý konverzační humor dvojice Damme/Schneider,sráží dolů nepochopitelně překombinovaný děj,který nemá hlavu ani patu,Harkova roztěkaná režie a hlavně Jean definitivně dokazuje svojí životní krizi a závislost na kokainu,děsně infantilním hereckým vyjádřením,kdy už nebyl schopen drsňáka ani hrát a veškerý jeho výraz spočívá v takové nechtěné parodii sebe sama.Tomuhle období já osobně říkám Van Dammovo kokainové selhání a srazilo dolu hned několik jeho dalších filmů.Naštěstí se potom vrátil do herecké ligy,bohužel ten jeho dravý výraz nezničetlného playboe byl definitvně pryč. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Prečo práve zelený výbuch ? Aj keď Jean-Claude Van Damme kope celý čas rovnakú akčnú ligu a celý čas rovnako slabých šikmáčov, fajn sa na to pozerá. Zrežírované to nie je zas až tak zle, po akčnej stránke je čo obdivovať a choreografie súbojov sú niekedy skutočne oku lahodiace. Tak ako aj hlášky od JCVD-ho a Roba Schneidera, ktorý Van Dammea skvelo dopĺňa. Príbeh je síce tupý a slabý, ale akcie a hlašok je to dosť a rozhodne je na čo pozerať. Jediné čomu nechápem je, že prečo práve zelený výbuch :-) 60% - 3* ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • V roli inspektora Hana se měl objevit Jet Li. Na poslední chvíli ale změnil rozhodnutí a dal přednost Smrtonosné zbraňi 4 (1998). (ČSFD)
  • V několika scénách na lodi, kdy se Marcus Ray (Jean-Claude Van Damme) klouže mezi kontejnery a také se na jeden se odrazem vymrští, lze zpozorovat pomocná lana, která jej tahají. (v.indruchova)

Reklama

Reklama