Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý obchodník s falšovaným značkovým textilním zbožím Marcus Ray se díky kamarádovi Tommymu Hendricksovi rozhodl přistoupit na legální podnikání. Bez vlastního přičinění se však zaplete do mezinárodního spiknutí, jehož cílem je distribuce tisícovek miniaturních bomb do celého světa, které jsou ukryté ve falešných značkových hračkách či oblečení. Marcus netuší, kdo je přítel a kdo ne... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Zvláštne pojatie, zlá kamera a niektoré nepochopiteľné rádoby "vychytávky" mi skazili film. Pritom Van Damme a Schneider sa snžia a ide im to. Knock Off je film kde je slušná akcia a dá sa pri tom zasmiať. Výborné preteky v úvode. Ale režisér film doslova posral. Snažil sa zlúčiť klasickú vandamovku s štýlom Jackieho Chana a obohatiť o niektoré nasilu cool zábery. Nepodarilo sa. Hark Tsui je jediný dôvod prečo je ten film slabý. Inak potenciál vysoký. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Poslední z těch opravdu „velkých“ akčních filmů Jean-Claudea. Po Double Teamu jeden z těch nejlepším filmů, kde bruselský karatista ukazuje, že je to vážně pořádný štramák, borec a hlavně akční hrdina. Nutno dodat, že s pohledem na jeho další filmografii (konče filmem J.C.V.D.) jde opravdu o poslední kvalitní, akčně přitažlivý film, na který je radost pohledět. Jean si svou postavu skutečně užil, ukázal velmi dobrou bojovou choreografii, jde mu to výborně jak s pistolemi, tak bez nich v osobních soubojích. Vypadá výborně, jeho těla si užijeme, vychutnáme si i jeho pověstné nohy při práci jako rikša. Příběh není důležitý – jeho postava je něco jako prodavač padělků, který se zaplete do malého spiknutí a aby z něj vyvázl živý, musí bojovat nejen za sebe, ale i za nešikovného parťáka (Rob Schneider). Některé dějové linky moc nedávají smysl, ale to už tak v HG filmech bývá, spíše je důležitá vizuální stránka a ta je výborná. Cool souboje doplněny Van Dammovou fyzičkou a pohodovým úsměvem, to je záruka, že tento film se bude líbit. Hudba: Ron Mael & Russell Mael PS: hodnocení některých uživatelů o ubohém akčním filmu je hodně zvláštní. Podívejte se na další film, které JCVD natočil a jistě část z vás uzná, že oproti tomu je Kontraband královským akčním filmem ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

PRIMA MAX HD - Jedna z těch slabších Van-Dammovek, díky které však mám již mnoho let v paměti boty Pumma :) Když někdo řekne Kontraband s JCVD, jako první mě napadnou právě Pummy. Jinak nový CZ dabing byl naprosto v pořádku, je fajn, že se Jirka Pomeje vrátil k této úloze. Co se filmu samotného týče, nabízí celkem slušné akce, avšak děj a humorná stránka procenta sráží. 60% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne dobra akcni komedie se spoustou silenejch scen. Schnedier ze sebe opet dela trapaka, ale kupodivu me nekolikrat rozesmal a kdyz k tomu prida Van Damme pritroublej vyraz, tak to nema chybu. Hodne se mi libila kamera, ruzny zpomaleny zabery, zabery skrz pusku atd. sou fakt dobry a k tomu jeste zabery, jak se rozpadaj boty, to jinde neuvidite. Bitky sou hodne dobre udelany a kdyby jich bylo vic tak bych dal i 5*, ale takle jen 4*. Trosku mi ty souboje pripomnely filmy s Jackie Chanem (ruzny sileny lezeni, dlouhy skoky..). Slusnej je taky pribeh, je docela propracovanej, ale misty je zase krapet zmatenej. Celkove to je jeden z Van Dammovo lepsich filmu, podle me hlavne diky Tsui Harkovi, kterej ma dost cool styl a dobry napady (zelenej ohen, kamera, klouzani se po mokry podlaze atd.). ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Debilně nastříhaná, klipovitá akce likviduje tento film. Tedy ne že by zbytek byl kdoví jaký zázrak, ale Van Damme tvoří s Schneiderem (který tu není tak nemožný jako obvykle) docela ok dvojici. Dál bych si rozhodně uměl představit více martial arts bitek, ne jenom samé přestřelky. Aspoň že na tu LeluRochon se hezky dívalo. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (2)

  • V několika scénách na lodi, kdy se Marcus Ray (Jean-Claude Van Damme) klouže mezi kontejnery a také se na jeden se odrazem vymrští, lze zpozorovat pomocná lana, která jej tahají. (v.indruchova)
  • V roli inspektora Hana se měl objevit Jet Li. Na poslední chvíli ale změnil rozhodnutí a dal přednost Smrtonosné zbraňi 4 (1998). (ČSFD)

Reklama

Reklama