Reklama

Reklama

Bláznivá mise 3

  • Hongkong Zui jia pai dang 3: Nv huang mi ling (více)

Obsahy(1)

Druhé volné pokračování této akční-komedi-taškařice kde hned na začátku unesený Sam (Sam Hui) se zaplete s bandou lupičů, kteří jsou zamaskování za falešnou anglickou královnu a Jamese Bonda. Sam jim vše uvěří v naději, že pro ně bude loupit v zájmu anglie a tak pro ně ukradne vzácné diamanty. Na případ je přidělen Samův dobrý přítel Kodyjack, který mu v den loupeže dělal nevědomky alibi a tak Sama kryje. Pravda nakonec výjde najevo a tak Sam s Kodyjackem se pokusí zhatit plány zákeřných podvodníků společně. (Mol)

(více)

Recenze (39)

seeker23 

všechny recenze uživatele

Zatím nejlepší díl série. Už první díly série nejsou úplně klasickou parodií, ale snaží se fungovat i jako (nejen) akční pecka sama o sobě (je tu spousta citací a aluzí, ne vždy vysloveně parodických, byť vždy v zábavném duchu, parodický je převážně herecký projev - ovšem nutno dodat, že přehrávání je naprosto běžné v HK filmech, takže západní divák ho asi vnímá mnohem víc). Tsui Hark se ještě více snaží, aby tento díl fungoval jako film, využívá jemněji a propracovaněji situační komiku, na straně druhé ale posiluje i vizuální orgie. Spíše než parodie je to film trochu v bondovském duchu (spousta nadsázky a nadhledu, ale i elegance, byť elegance spíše v celkovém pojetí než ve ztvárnění hlavních postav). No a místo hongkongského Clinta Eastwooda z minulého dílu tu tentokrát řádí hongkongský Sean Connery. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Ajajaj zmena na poste režiséra trojke nepomohla i keď je to známy Tsui Hark. Stratilo to grády a potrebný švih predchádzajúcich častí i keď nápad tu je. Tentokrát sa konečne poriadne paroduje bondovka, je tu dvojmetrový borec, číňanko so smrtiacim lietajúcim klobúkom i oceľovou rukou a k obľúbenej trojke tentoraz pribudol aj malý spratok. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Akční komediálně velice zábavná šaškárna z produkce HK pokračuje dalším již třetím volným pokračováním. Tentokrát si tvůrci vzali do parády dva významné agentské příběhy. Dnes by asi málokdo nepoznal Jamese Bonda a úspěšný TV seriál Mission: Impossible. A i když se děj toho velice striktně drží, pochopitelně nezůstalo jen i nich.  Opět hromada gagů a pro HK typických opičáren tentokrát však z pozoruhodnou absencí akčních scén a kaskadérských výkonů. Ale jo, něco málo tu je, ale s porovnáním s předchozími snímky to nestojí ani za řeč. A tak se tento díl jeví jako poněkud slabší a to i co se týče humoru. Byť se všichni snaží seč mohou, k zasmání tady toho zase opravdu tolik také není. I tak se jedná o klasiku, která stojí za shlédnutí. A stejně   jako u předchozích snímků je ohromná škoda, že se již dnes řadí mezi pozapomenuté jak vydavateli DVD a BD, tak i veškerými provozovateli TV. Opravdu škoda. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Znova zabavny film po tretikrat a tentokrat je to o britskej kralovne, ktora aj tak neni prava. Aj tu sa sikovny Sam bezhlavo zalubi do nespravnej, ktora ho spociatku len vyuzivala, ale neskor sa presunie na spravnu stranu a vsetko napravi do spravnosti:) Najlepsia a najzabavnejsia cast filmu bol ten kod ku trezoru v spodobeni hry piskvorky. Sam nemal sancu a on sa vynasiel a doplnil hracie pole dalsou volnou kockou a tak to vyhral a mohol bez problemov otvorit trezor:) Tu je tych blbiniek vo filme o nieco menej ako v predchadzajucich dieloch, ale zas to neni zle, pretoze aj tak to bolo zabavne. Ako som si vo filme vsimol ten Codyjack je stale rovnaky blb a vzdy ma smolu, ako ked na konci filmu hladal svoje dieta, na ktorom mimochodom sedel:) To dieta sa velmi podobalo na svojho otca, dufam ze nebude take hlupe ako jeho otec:))) ()

foundation 

všechny recenze uživatele

Je mi uprimne luto ze Blazniva Misia nedokazala tretim dielom nadviazat na svojich dvoch predchodcov ktori dnes uz patria ku kultovym sikmookym akcnym komediam. Treti diel som videl bohuzial/ nastastie?/ az teraz a viac menej som cakal ze to bude nieco take ako som nakoniec videl. Zmena rezisera viditelne neprospela a vsetko co robilo prve dva diely vysoko nadpriemernymi a odlisovalo ich od ostatnych veci v tretom dieli chyba. Stala sa z toto uz iba prachobycajna udajne ,,nenarocna akcna zabava,,. S tym ja nesuhlasim. Nie ze by sa na to nedalo pozerat ale v porovnani s MM 1 a 2 je to vazne uz iba dost velky odvar. 40 percent. Nebolo to ale az take zle aby ma to odradilo pozriet si v buducnosti aj tie zvysne dva diely. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama